Στη Λάρισα , φούρνος δίνει δωρεάν ψωμί Reviewed by Momizat on . ΔΩΡΕΑΝ ΨΩΜΙ / ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΑΝΤΟΥ Φίλες και φίλοι Οι ημέρες που περνάει η χώρα μας είναι δύσκολες. Όλοι μας ασχέτως το που ανήκει ο καθένας, πρέπει να κατανοήσουμ ΔΩΡΕΑΝ ΨΩΜΙ / ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΑΝΤΟΥ Φίλες και φίλοι Οι ημέρες που περνάει η χώρα μας είναι δύσκολες. Όλοι μας ασχέτως το που ανήκει ο καθένας, πρέπει να κατανοήσουμ Rating: 0

Στη Λάρισα , φούρνος δίνει δωρεάν ψωμί

psomi a

ΔΩΡΕΑΝ ΨΩΜΙ / ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΑΝΤΟΥ
Φίλες και φίλοι
Οι ημέρες που περνάει η χώρα μας είναι δύσκολες. Όλοι μας ασχέτως το που ανήκει ο καθένας, πρέπει να κατανοήσουμε ότι πρώτο λόγο έχει η Ελλάδα και οι πολίτες της.
Σε αυτές της δύσκολες στιγμές εμείς εδώ στον Φούρνο με Ξύλα ΚΟΝΤΣΑ προσπαθώντας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε ομάδες ανθρώπων που είναι σε πολύ πιο δύσκολη θέση από εμάς (άνεργοι-πολύτεκνοι)
από σήμερα και ως ότου ανοίξουν οι τράπεζες και μπουν τα πράγματα σε μια σταθερή τροχιά με την επίδειξη της κάρτας ανέργου , πολύτεκνου, θα μπορούν
ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ από 11:30 π.μ.
ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ από 12:00 μ. να προμηθεύονται ψωμί ΔΩΡΕΑΝ (μέχρι εξάντλησης της ημερήσιας παραγωγής).
Είναι το λιγότερο που μπορούμε για να μην ξεχνάμε ότι πάνω από όλα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για μια δυνατή ΕΛΛΑΔΑ.
Είναι η αλληλεγγύη που πρέπει να απλωθεί σε όλη την χώρα.
Χατζημιχάλη 65 στην Φιλιππούπολη.
Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 2410 613298
**Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο του συνεταιρισμού ΘΕΣγη κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΦΟΥΤΖΟ για την άμεση ανταπόκριση και την στήριξη.
**Bοηθήστε να το δουν περισσότεροι, κοινοποιώντας το.
Βασίλης.
Με εκτίμηση / Η διεύθυνση & το προσωπικό

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή