Στη μνήμη του Αλέκου Ζούκα Reviewed by Momizat on . Μία σεμνή λιτή και απέριττη εκδήλωση στη μνήμη του Αλέκου Ζούκα, πραγματοποιήθηκε χθες στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Μεσενικόλα . Στην εκδήλωση Μία σεμνή λιτή και απέριττη εκδήλωση στη μνήμη του Αλέκου Ζούκα, πραγματοποιήθηκε χθες στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Μεσενικόλα . Στην εκδήλωση Rating: 0

Στη μνήμη του Αλέκου Ζούκα

Στη μνήμη του Αλέκου Ζούκα

Μία σεμνή λιτή και απέριττη εκδήλωση στη μνήμη του Αλέκου Ζούκα, πραγματοποιήθηκε χθες στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Μεσενικόλα . 
Στην εκδήλωση μίλησαν για τη ζωή και τη δράση του Αλέκου από τα παιδικά του χρόνια έως τον θάνατό του, ο Γιώργος Κρανιάς, ο Χρήστος Γιαννακόπουλος, ο Τάσος Καλλιάς , ο Βάϊος Ποδηματάς, και η συνεργάτιδα του Αλέκου Ζούκα, Βάσω Πανάγου. 
Στη συνέχεια προβλήθηκε σχετικό βίντεο που συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους.
Υπήρξε μπουφές με πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν οι κυρίες του χωριού καθώς και κρασί ντόπιο.
Και βέβαια η εκδήλωση έκλεισε με ένα πολύ όμορφο μουσικό πρόγραμμα που πρόσφεραν χωριανοί, φίλοι και συγγενείς του Αλέκου.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλοί φίλοι και χωριανοί, η σύζυγος και τα παιδιά του Αλέκου καθώς και ο αδελφός του Θόδωρος.

zoukas1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή