"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.5 C
Trikala

Στον ανακριτή το… λεωφορείο χωρίς οδηγό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα χέρια των ανακριτικών αρχών βρίσκεται εδώ και πολλές μέρες η υπόθεση με το περιβόητο «λεωφορείο χωρίς οδηγό» σύμφωνα με ανακοίνωση του Μετώπου Λαού.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Όπως είναι γνωστό, απ” τον περασμένο Δεκέμβρη ακόμη το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά τόσο για την κυκλοφοριακή συμφόρηση και τις κυκλοφοριακές αυθαιρεσίες που έγιναν στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, όσο και για τους κινδύνους για την ασφάλεια πεζών και εποχούμενων συμπολιτών μας μετά την πρόκληση ατυχήματος με την πτώση του σε περίπτερο του λεωφορείου χωρίς οδηγό.

Μετά την παραπάνω μηνυτήρια αναφορά ο Εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από αξιωματικό του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων για τις συνθήκες κυκλοφορίας και κινδύνου απ” το λεωφορείο χωρίς οδηγό στην πόλη μας.

Εκτός από τους υποβαλόντες την αναφορά και τους μάρτυρες που προτάθηκαν από το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ (μεταξύ των οποίων και ο περιπτεράς) κλήθηκαν σε εξέταση και οι επικεφαλής του e-trikala με τον Δήμαρχο.

Το «Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό», ένα άχρηστο, αλλά και επικίνδυνο πείραμα στην πόλη μας, το οποίο αποδοκιμάστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των Τρικαλινών, το υποστήκαμε απλώς και μόνο για το «φατσιμάρε» και την προβολή της Δημοτικής Αρχής Παπαστεργίου. Ήδη το πρόγραμμα έχει νεκρώσει και τα πειραματικά οχήματα είναι ακινητοποιημένα στο υπόστεγο.

Το ερώτημα παραμένει: το λεωφορείο χωρίς οδηγό θα προλάβει να αποχωρήσει κατά τον προγραμματισμό του ή θα διωχθεί νωρίτερα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης