Στο Μνημόσυνο του Κ. Καραμανλή, ο Κώστας Σκρέκας Reviewed by Momizat on . Στο Μνημόσυνο που τελέστηκε στη μνήμη του Εθνάρχη, Κωνσταντίνου Καραμανλή παρέστη το μεσημέρι της Τρίτης ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός κ. Στο Μνημόσυνο που τελέστηκε στη μνήμη του Εθνάρχη, Κωνσταντίνου Καραμανλή παρέστη το μεσημέρι της Τρίτης ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός κ. Rating: 0

Στο Μνημόσυνο του Κ. Καραμανλή, ο Κώστας Σκρέκας

skrekas
Στο Μνημόσυνο που τελέστηκε στη μνήμη του Εθνάρχη, Κωνσταντίνου Καραμανλή παρέστη το μεσημέρι της Τρίτης ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Ο κ. Κ. Σκρέκας, ο οποίος συνδέεται με στενή σχέση με την οικογένεια Καραμανλή, είχε την ευκαιρία να δει και να μιλήσει με ιστορικά στελέχη της παράταξης.
Οι σχέσεις της οικογένειας Σκρέκα με αυτή της οικογένειας Καραμανλή είναι στενές εδώ και πάνω από 40 έτη, καθώς ο Χρήστος Σκρέκας, αδελφός του πρώην Βουλευτή Θόδωρου Σκρέκα, εργάζεται στο Ίδρυμα Καραμανλή, ενώ ο αείμνηστος Γιώργος Σκρέκας, θείος του σημερινού βουλευτή επίσης, ήταν ο επικεφαλής της φρουράς του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Ο Τρικαλινός βουλευτής σε σύντομη δήλωσή του σημείωσε ότι «οφείλουμε όλοι να παραμείνουμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες που ο Εθνάρχης μας έδειξε και κυρίως στις πολιτικές που άσκησε σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, καθιστώντας τη ισχυρό εταίρο στην Ενωμένη Ευρώπη».

Αφήστε το σχόλιο σας