Στο φως η θλιβερή ιστορία – Μητέρα και κόρες επί μήνες δίπλα στο πτώμα του συντρόφου-πατέρα τους στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Σοκ προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε στα Τρίκαλα, όπου για περίπου τρεις μήνες μια 53χρονη και τα δυο ανήλικα κορίτσια της παρέμεναν στο σπίτι Σοκ προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε στα Τρίκαλα, όπου για περίπου τρεις μήνες μια 53χρονη και τα δυο ανήλικα κορίτσια της παρέμεναν στο σπίτι Rating: 0

Στο φως η θλιβερή ιστορία – Μητέρα και κόρες επί μήνες δίπλα στο πτώμα του συντρόφου-πατέρα τους στα Τρίκαλα

Στο φως η θλιβερή ιστορία   – Μητέρα και κόρες επί μήνες δίπλα στο πτώμα του συντρόφου-πατέρα τους στα Τρίκαλα

Σοκ προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε στα Τρίκαλα, όπου για περίπου τρεις μήνες μια 53χρονη και τα δυο ανήλικα κορίτσια της παρέμεναν στο σπίτι μαζί με το πτώμα του σύντροφου της και πατέρα των παιδιών.

Το σε προχωρημένη σήψη σώμα του 75χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν αστυνομικοί κλήθηκαν από γείτονες, εξαιτίας της δυσοσμίας που αναδυόταν.

Όπως διαπίστωσαν, στο σπίτι ζούσαν κανονικά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η 53χρονη σύντροφος και τα δύο παιδιά του ζευγαριού, κορίτσια ηλικίας 11 και 13 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 53χρονη υποστήριξε ότι η οικογένειά της δεν ήθελε να αποχωριστεί τον 75χρονο και γι’ αυτό δεν δήλωσε ως όφειλε τον θάνατό του, ο οποίος εκτιμάται ότι επήλθε από παθολογικά αίτια.

Οι συνθήκες και ο χρόνος θανάτου του 75χρονου θα διαπιστωθούν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή.

Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από την Αστυνομία, ενώ αναμένεται να οριστεί ψυχολόγος και παιδοψυχολόγος.

Σε ανακοίνωσή του το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι από τον Μάρτιο του 2015 είχε ειδοποιήσει τις αρχές σχετικά με τη συγκεκριμένη οικογένεια.

Επισημαίνει ότι είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 για την παραμέληση των δύο κοριτσιών, καθώς και για το ότι ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή