Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης μεταξύ Κώστα Σκρέκα και Λευτέρη Αβραμόπουλου Reviewed by Momizat on . Για όλους και για όλα συζήτησαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Μετεώρων. Κώστας Σκρέκας και Λευ Για όλους και για όλα συζήτησαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Μετεώρων. Κώστας Σκρέκας και Λευ Rating: 0

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης μεταξύ Κώστα Σκρέκα και Λευτέρη Αβραμόπουλου

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης μεταξύ Κώστα Σκρέκα και Λευτέρη Αβραμόπουλου

Για όλους και για όλα συζήτησαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Μετεώρων.

Κώστας Σκρέκας και Λευτέρης Αβραμόπουλος, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο, έκαναν ανασκόπηση όλων των θεμάτων με τον υπουργό Ενέργειας να δηλώνει ότι η αντιμετώπιση τους “αποτελεί πολιτική στόχευση”.

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε σε ζητήματα σχετικά με της ευρύτερη περιοχή Καλαμπάκας για την ενέργεια, για τα δάση , για την προστασία του περιβάλλοντος, για τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής ενώ συμφώνησαν απόλυτα για τη μοναδική δυνατότητα που δίνεται στην Καλαμπάκα , με την ολοκλήρωση του Ε 65 , να εξελιχθεί σε επιχειρηματικό κόμβο προσελκύοντας μεγάλες επενδύσεις.

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Αβραμόπουλος ευχαρίστησε τον Κώστα Σκρέκα και ανέφερε ότι ” η διάθεση καλής συνεργασίας με τον Τρικαλινό υπουργό αποτελεί βασική αυτοδιοικητική προτεραιότητα”.

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή