Συλλήψεις στα Τρίκαλα για κατοχή ηρωίνης και κάνναβης Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη, χθες  το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 37χρονος , διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κ Συνελήφθη, χθες  το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 37χρονος , διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κ Rating: 0

Συλλήψεις στα Τρίκαλα για κατοχή ηρωίνης και κάνναβης

Συλλήψεις στα Τρίκαλα για κατοχή ηρωίνης και κάνναβης

Συνελήφθη, χθες  το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 37χρονος , διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Επίσης συνελήφθη, σήμερα  τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 48χρονος , διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Σχόλια (2)

  • Ελπίδα

    Σε λίγο θα συλλαμβάνονται και οι συνταξιουχοι με μικροποσοτητα….σύνταξης!

    Απάντηση
  • Ζεύς

    Για το φαινόμενο που ανθεί την τελευταία πενταετία,τους κοντράκηδες,δεν βλέπω να πιάνουν κάποιον και μπαίνουν υποψίες σχετικά με το κατά πόσο πρόκειται για ανικανότητα της ΕΛ.ΑΣ. να κάνει κάτι.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή