Συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Λάρισα κι από βδομάδα κλιμάκωση αγώνα Reviewed by Momizat on .   «Οι μικρομεσαίοι αγρότες είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν παραπέρα την κινητοποίηση και την αγωνιστική πίεση για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους και   «Οι μικρομεσαίοι αγρότες είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν παραπέρα την κινητοποίηση και την αγωνιστική πίεση για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους και Rating: 0

Συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Λάρισα κι από βδομάδα κλιμάκωση αγώνα

Συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Λάρισα κι από βδομάδα κλιμάκωση αγώνα

 

«Οι μικρομεσαίοι αγρότες είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν παραπέρα την κινητοποίηση και την αγωνιστική πίεση για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους και το μπλόκο της Νίκαιας προτείνει την ερχόμενη βδομάδα να πραγματοποιηθεί σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, όπου θα γίνει συζήτηση και θα ληφθούν αποφάσεις για την παραπέρα πορεία του αγώνα».

Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας κ. Μπούτας άφησε να εννοηθεί ότι «θα αυξηθούν οι δράσεις των μπλοκατζήδων αγροτών την άλλη εβδομάδα», ενώ απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας, αλλά και στους εργαζόμενους, τα λαικά στρώματα να πάρουν μαζικά μέρος στο αγροτικό συλλαλητήριο, με τη συμμετοχή και τρακτέρ, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Όλα αυτά ειπώθηκαν στα πλαίσια συνέντευξης τύπου που έδωσαν, το μεσημέρι της Πέμπτης στο χώρο του μπλόκου της Νίκαιας, εκπρόσωποι των Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή