"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

32.6 C
Trikala

Συνάντηση Χατζηγάκη με τον Διοικητή του νοσοκομείου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση με τον Διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων, κ. Γρηγορίου, είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης. Ο M. Χατζηγάκης άκουσε προσεκτικά τον Διοικητή να του αναλύει τις σημαντικές δράσεις που έχει αναλάβει μέχρι τώρα η καινούργια διοίκηση, αλλά και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει μετά την κρίση του κορονοϊού και όχι μόνο. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για πιθανές λύσεις όπως η εξεύρεση χρηματοδότησης για συγκεκριμένα έργα που είναι απαραίτητα για την περαιτέρω αναβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών. Ο κ. Χατζηγάκης δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα προβλήματα στην κυβέρνηση και να τονίσει το σημαντικό έργο το οποίο επιτελεί το νοσοκομείο.

Συγχρόνως, ο Μικέλης Χατζηγάκης ευχαρίστησε από καρδιάς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν ένα ιδιαίτερο δύσκολο αγώνα, ειδικά τώρα με την κρίση του κορονοϊού.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης συνεχίζει τις επαφές του με απλούς πολίτες, επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και θεσμικούς φορείς στην προσπάθεια του να στηρίξει τον νομό Τρικάλων με κάθε τρόπο, παραμένοντας πιστός στις αξίες του και συνεπής σε όσα είχε πει προεκλογικά. Περιοχή συνημμένων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης