Συνελήφθη ο εμπρηστής των κάδων Reviewed by Momizat on . Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων εξιχνιάστηκαν (27) περιπτώσεις εμπρησμού σε κάδους απορριμμάτων και μία απόπειρα εμπρησμού αυ Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων εξιχνιάστηκαν (27) περιπτώσεις εμπρησμού σε κάδους απορριμμάτων και μία απόπειρα εμπρησμού αυ Rating: 0

Συνελήφθη ο εμπρηστής των κάδων

Συνελήφθη ο εμπρηστής των κάδων

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων εξιχνιάστηκαν (27) περιπτώσεις εμπρησμού σε κάδους απορριμμάτων και μία απόπειρα εμπρησμού αυτοκινήτου που έλαβαν χώρα στην πόλη.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη χθες (13-10-2014) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 29χρονος ημεδαπός, ως δράστης των αξιόποινων πράξεων.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, ο 29χρονος επιβαίνοντας σε ποδήλατο, προξένησε πυρκαγιά σε δύο (2) πλαστικούς κάδους απορριμμάτων του Δήμου.

Στη συνέχεια αποπειράθηκε να προξενήσει πυρκαγιά σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 22χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Αλβανίας, αφαιρώντας την τάπα σφράγισης του ρεζερβουάρ του οχήματος και τοποθετώντας στο στόμιο διαφημιστικά φυλλάδια, στα οποία έβαλε φωτιά, χωρίς όμως να επιτευχθεί ανάφλεξηκαι να προκληθούν φθορές.

Από τη συλλογή, αξιοποίηση και αξιολόγηση των στοιχείων προέκυψαν τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθη.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι κατά τους τελευταίους πέντε μήνες στα Τρίκαλα, ο 29χρονος προξένησε πυρκαγιά σε (25) κάδους απορριμμάτων.

Στην κατοχή του συλληφθέντα και σε χώρους κοντινούς στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ποδήλατο με το οποίο κινούνταν, διαφημιστικά φυλλάδια και σπίρτα, καθώς και ένα πλαστικό μπουκάλι με οινόπνευμα.

Επίσης, εντός κάδου απορριμμάτων κοντά στην οικία του 29χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε η τάπα σφράγισης του ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου της 22χρονης αλλοδαπής, η οποία της αποδόθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ ερευνάται η τυχόν εμπλοκή του σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις εμπρησμών.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή