Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Τρικάλων: Απαιτούμε σεβασμό και αναγνώριση της προσφοράς Reviewed by Momizat on . ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων, μετά την καταγγελία της ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών, δηλώνει τη συμπαράστασή του στη Γιατρό κα Πατρ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων, μετά την καταγγελία της ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών, δηλώνει τη συμπαράστασή του στη Γιατρό κα Πατρ Rating: 0

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Τρικάλων: Απαιτούμε σεβασμό και αναγνώριση της προσφοράς

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Τρικάλων: Απαιτούμε σεβασμό και αναγνώριση της προσφοράς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων, μετά την καταγγελία της ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών, δηλώνει τη συμπαράστασή του στη Γιατρό κα Πατρίκαλου για τη φραστική επίθεση που δέχτηκε μέσα στον εργασιακό χώρο κατά την ημέρα της εφημερίας της από τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Καταγγέλλουμε κάθε συμπεριφορά εκφοβισμού, απαξίωσης, φίμωσης, περιορισμού της συνδικαλιστικής δράσης και των δημοκρατικών ελευθεριών κάθε εργαζόμενου, από όπου κι αν αυτή προέρχεται.

Αποτελεί χρέος μας, η διαφύλαξη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Απαιτούμε σεβασμό της προσωπικότητας και αναγνώριση της προσφοράς των εργαζομένων στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή