Σύσκεψη από τη ΛΑΕ Τρικάλων για τους πλειστηριασμούς Reviewed by Momizat on . Η ΛΑ.Ε Τρικάλων καλεί σε ανοικτή σύσκεψη για το θέμα των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων. Η Λαϊκή  Ενότητα Τρικάλων καλεί την Πέμπτη 13-10  στις 8:30 μ.μ. στ Η ΛΑ.Ε Τρικάλων καλεί σε ανοικτή σύσκεψη για το θέμα των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων. Η Λαϊκή  Ενότητα Τρικάλων καλεί την Πέμπτη 13-10  στις 8:30 μ.μ. στ Rating: 0

Σύσκεψη από τη ΛΑΕ Τρικάλων για τους πλειστηριασμούς

Σύσκεψη από τη ΛΑΕ Τρικάλων για τους πλειστηριασμούς

Η ΛΑ.Ε Τρικάλων καλεί σε ανοικτή σύσκεψη για το θέμα των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων.

Η Λαϊκή  Ενότητα Τρικάλων καλεί την Πέμπτη 13-10  στις 8:30 μ.μ. στο

Εργατικό Κέντρο σε  ανοικτή σύσκεψη για το θέμα των πλειστηριασμών

και των κατασχέσεων.

Το κοινωνικό πρόβλημα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και μικρομεσαίων επαγγελματιών και αγροτών θα λυθεί μόνο με μια βαθειά σεισάχθεια, δηλαδή με τη διαγραφή των χρεών όσων αδυνατούν να πληρώσουν και με τις αναγκαίες ρυθμίσεις για τους υπολοίπους, ώστε να μπορέσουν να τα εξυπηρετήσουν. Αυτό πρέπει να γίνει και για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης πρωτίστως αλλά και για λόγους επανεκκίνησης της οικονομίας.

Η ΛΑ.Ε. παραμένει στις επάλξεις του αγώνα. Καλούμε όλους τους πολίτες, τα κινήματα και τις συλλογικότητες στη συγκρότηση ενός μεγάλου και πλατιού «μετώπου» με στόχο τον οριστικό τερματισμό των πλειστηριασμών σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των πληττόμενων επαγγελματικών στρωμάτων.

Λαϊκή  Ενότητα Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή