Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές Reviewed by Momizat on . Σύσκεψη συγκαλεί σήμερα Δευτέρα  ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου ώστε να υπάρξει μια κοινή στάση απέναντι στο άν Σύσκεψη συγκαλεί σήμερα Δευτέρα  ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου ώστε να υπάρξει μια κοινή στάση απέναντι στο άν Rating: 0

Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

Σύσκεψη συγκαλεί σήμερα Δευτέρα  ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου ώστε να υπάρξει μια κοινή στάση απέναντι στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, κάτι που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην αγορά, αλλά και στον εργατοϋπαλληλικό κόσμο.

Είναι βέβαιο ότι και από αυτή τη σύσκεψη θα βγει κοινή απόφαση δεδομένου ότι ο Χρήστος Μιχαλάκης συντάσσεται απόλυτα με τις θέσεις του εμπορικού κόσμου. 

Στο ίδιο μήκος κύματος έμποροι και επαγγελματίες”Παλέψαμε 6 χρόνια για το κορυφαίο αυτό θέμα και δεν θα τα παρατήσουμε ούτε τώρα” υποστηρίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας .

Φωτογραφία του Blougouras Christos.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή