"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

Τέλος τα… παραθυράκια για το σβήσιμο των κλήσεων της Τροχαίας – Τι αλλάζει

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ηλεκτρονικές θα είναι πλέον οι κλήσεις  που λαμβάνουν από την Τροχαία οι πολίτες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τις σβήνουν, όσοι οδηγοί έχουν τα… μέσα.

Οδηγοί, μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, χαρακτήρισαν ως καλό το μέτρο αυτό, αφού, όπως είπαν, θα υπάρχουν αρκετοί που θα συνετιστούν και θα σταματήσουν να παραβιάζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Τόνισαν, παράλληλα, ότι οτιδήποτε γίνεται πλέον ψηφιακό, αποτελεί διευκόλυνση τόσο για το κράτος όσο και για τον ίδιο τον πολίτη.

Βέβαια, υπάρχουν και οι οδηγοί που εμφανίζονται επιφυλακτικοί με το μέτρο, υποστηρίζοντας ότι ακόμα και αν η κλήση  είναι ηλεκτρονική, ο Έλληνας θα βρίσκει «παραθυράκι» για να τη σβήνει.

Παραβάσεις και κλήσεις θα περιλαμβάνονται πλέον στην ηλεκτρονική ταυτότητα του αυτοκινήτου , αλλά δε θα είναι τα μόνα στοιχεία σε αυτήν. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ο κάθε πολίτης θα βλέπει για το όχημά του τα στοιχεία της άδειας κυκλοφορίας, αν έχει πληρώσει τα τέλη, αν το όχημά του βρίσκεται σε κίνηση ή ακινησία και αν έχει κλαπεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης