«Τα μαζεύουν» οι Τούρκοι για το ελικόπτερο στα Ίμια: Μιλούν μόνο για «χαμηλές πτήσεις» Reviewed by Momizat on . Σε «γκάφα ολκής» των τουρκικών ΜΜΕ εξελίσσεται το θέμα με το Τουρκικό ελικόπτερο στα Ίμια, τα οποία, αρχικά, μετέδωσαν ότι κατέπεσε σε διεθνή ύδατα.   Προχωρόντ Σε «γκάφα ολκής» των τουρκικών ΜΜΕ εξελίσσεται το θέμα με το Τουρκικό ελικόπτερο στα Ίμια, τα οποία, αρχικά, μετέδωσαν ότι κατέπεσε σε διεθνή ύδατα.   Προχωρόντ Rating: 0

«Τα μαζεύουν» οι Τούρκοι για το ελικόπτερο στα Ίμια: Μιλούν μόνο για «χαμηλές πτήσεις»

«Τα μαζεύουν» οι Τούρκοι για το ελικόπτερο στα Ίμια: Μιλούν μόνο για «χαμηλές πτήσεις»
Σε «γκάφα ολκής» των τουρκικών ΜΜΕ εξελίσσεται το θέμα με το Τουρκικό ελικόπτερο στα Ίμια, τα οποία, αρχικά, μετέδωσαν ότι κατέπεσε σε διεθνή ύδατα.
 
Προχωρόντας σε πλήρη ανασκευή των αρχικών ρεπορτάζ, τα τουρκικά ΜΜΕ πλέον μεταδίδουν ότι το ελικόπτερο της ακτοφυλακής απλώς πραγματοποίησε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα Ίμια, για διάστημα περίπου δέκα λεπτών, παρουσία τουρκικών σκαφών, αλλά και υπό τη διακριτική παρουσία ελληνικών σκαφών.
 
Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή, το Κέντρο Επιχειρήσεων του ελληνικού υπουργείου Άμυνας και του Λιμενικού εξ αρχής δεν επιβεβαίωναν την πτώση του σκάφους και τη συνακόλουθη επιχείρηση διάσωσης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή