"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

“Τα παιδία παίζει” …

lafarm

Σχετικά άρθρα

mitsioulis
Είναι φανερό πως σε μια δύσκολη συγκυρία όπου όλοι μας σφίγγουμε το ζωνάρι, μαζεύουμε τα δίφραγκα ωχ! συγνώμη τα δίευρα και κάποιοι βγάζουν τις γραβάτες τους υπάρχουν και οι «εκλεκτοί» που με τα κόκκινα, κίτρινα, μπλε αμάξια τους θεώρησαν πως θα κάνουν το δικό τους πάρτυ στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων.
Προφανώς, πρόκειται γι΄αυτούς που δεν έπαιζαν στις αλάνες με βόλια, με κυλίνδρους, με τενεκέδες και με σφεντόνες αλλά από μικροί είχαν αυτοκίνητα και σιδηροδρόμους. Μόνο που με τις « αγαπημένες τους» όπως τις θεωρούν έκαναν λάθος στάση, σε λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή.
Γιατί, αγαπητοί συμπολίτες, δεν μπορεί οι περισσότεροι από μας να σπάζουμε το μυαλό μας και να παιδευόμαστε να μοιράσουμε τα πάντα ώστε να βγουν οι καθημερινές μας υποχρεώσεις, δεν μπορεί η κοινωνία να έχει φτάσει στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, οι πολίτες να πληρώνουν πρόστιμα πενταετίας και κάποιοι άλλοι, αν μη τι άλλο, «έξυπνοι» να θέλουν να προκαλέσουν το δημόσιο αίσθημα.
Όλοι έχουμε σαν άνθρωποι από την φύση μας τα προσωπικά μας όνειρα και ίσως να θέλαμε να έχουμε γευτεί στην ζωή μας μια τέτοια « οδηγική θεά» , αλλά όχι όμως να παρκάρουμε στην πλατεία της πόλης την Πόρσε ή τη Φερράρι που αποκτήσαμε γιατί κάτι μας πήγε καλά στη ζωή μας. Προφανώς και θα μπορεί ο καθένας να την έχει αν μπορεί, δεν ανεχόμαστε όμως να γίνει η πόλη μας πόλη πρόκλησης και η πλατεία μας πάρκινγκ.
Αν έγινε, βέβαια, εν αγνοία της Δημοτικής Αρχής και της Τροχαίας ας δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις, αν όμως έγινε με την ευλογία κάποιων ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι εκεί που υπάρχει η ιστορία μας κάποιοι με τη συμπεριφορά τους προκαλούν τους πολίτες δίνοντας χρώμα και νόημα στη δική τους ζωή.
Οφείλουμε να σταθούμε απέναντι σε κάποιες αλαζονικές συμπεριφορές που δε σέβονται, τουλάχιστον, την ελεύθερη προσβασιμότητα των πεζών και σίγουρα όταν ο λαός πεινάει δεν μπορεί η πόλη μας να γίνεται Σαιν Τροπέ και Μονακό.
Γι ΄αυτό, αγαπητά παιδιά των Βορείων Προαστίων και όλοι οι άλλοι ,πάρτε τα παιχνίδια σας και στο καλό του Θεού. Την επόμενη φορά να έρθετε σαν κύριοι, σαν ιππότες , σαν παράδειγμα.
Οφείλετε, αγαπητοί συνάδερφοι της Δημοτικής Αρχής ,να «δείτε» το θέμα και να μας ενημερώσετε και όχι να κάνουμε τα στραβά μάτια όταν δεν μας συμφέρει. Αν κάποιος φταίει ας ζητήσει τουλάχιστον μια δημόσια συγγνώμη. Όσο για τους εκλεκτούς κατά τα άλλα επισκέπτες μας θα τους πω ένα μόνο: « Τα Παιδία παίζει».
Με τιμή
Γεώργιος Μητσιούλης
Επικεφαλής της «Τρίκκης Πολιτείας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης