Την Κυριακή τα εγκαίνια αποκατάστασης, του ναού της Παναγίας στην Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου στο Μυρόφυλλο Reviewed by Momizat on . Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια αποκατάστασης, του ναού της Παναγίας στην Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου στο Μυρόφυλλο. Το ποσό για τις εργασί Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια αποκατάστασης, του ναού της Παναγίας στην Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου στο Μυρόφυλλο. Το ποσό για τις εργασί Rating: 0

Την Κυριακή τα εγκαίνια αποκατάστασης, του ναού της Παναγίας στην Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου στο Μυρόφυλλο

Την Κυριακή  τα εγκαίνια αποκατάστασης, του ναού της Παναγίας στην Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου στο Μυρόφυλλο

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια αποκατάστασης, του ναού της Παναγίας στην Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου στο Μυρόφυλλο.

Το ποσό για τις εργασίες αποκατάστασης στον εν λόγω Ναό της Μονής, αποτελεί δωρεά οικογένειας της Κύπρου, εις μνήμην του υιού της.

Για τον λόγο αυτό, το πρωί της Κυριακής & ώρα 8:00, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία λειτουργία, συνλειτουργούντων των Μητροπολιτών Τρίκκης & Σταγών κ.κ. Χρυστόμου & Άρτης κ.κ. Καλλίνικου, καθώς& μνημόσυνο στη μνήμη του εκλιπόντος.

Την όλη θρησκευτική εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Μυροφύλλου.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί & ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας, καθώς & αντιπροσωπεία τριών μοναχών από την Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας(Σιμωνόπετρας), εκπροσωπώντας τον καθηγούμενο της Μονής Αρχιμανδρίτη Ελισσαίο, ο οποίος ανάγει την καταγωγή του στο Μυρόφυλλο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή