Τον δικό τους «γολγοθά» ανεβαίνουν δύο φτωχά αδέρφια στον Βόλο Reviewed by Momizat on . Aκόμα ένα περιστατικό ακραίας φτώχειας και οικονομικής δυσχέρειας φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Πρόκειται γι Aκόμα ένα περιστατικό ακραίας φτώχειας και οικονομικής δυσχέρειας φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Πρόκειται γι Rating: 0

Τον δικό τους «γολγοθά» ανεβαίνουν δύο φτωχά αδέρφια στον Βόλο

Τον δικό τους «γολγοθά» ανεβαίνουν δύο φτωχά αδέρφια στον Βόλο

Aκόμα ένα περιστατικό ακραίας φτώχειας και οικονομικής δυσχέρειας φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Πρόκειται για δύο αδέρφια, ένα κορίτσι 21 ετών και ένα αγόρι 14 ετών, τα οποία ζούνε στον Βόλο. Η μητέρα τους νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ το χρέος στη ΔΕΗ ξεπερνάει τα 3.400 ευρώ, με αποτέλεσμα συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ να έχει εντολή διακοπής της ηλεκτροδότησης. Η συγκεκριμένη ενέργεια απετράπη μετά από παρέμβαση του Προϊσταμένου της Δ.Δ.Ε. Σωκράτη Σαβελίδη, ενώ η Μητρόπολη Δημητριάδος ανέλαβε τη σίτιση των δύο αδερφών και την κάλυψη των προσωπικών τους αναγκών.

Την αποκάλυψη της υπόθεσης έκανε η Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο 14χρονος μαθητής επιθυμεί να σπουδάσει στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού και γι’ αυτό μετά την ολοκλήρωση της φοίτησης στο Γυμνάσιο, θα κατευθυνθεί στο ΕΠΑΛ, ενώ η 21χρονη αδερφή του δηλώνει άνεργη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή