Το καλύτερο μαγειρευτό φαγητό θα το βρείτε στην Κόκκινη Σβούρα GastroPub Reviewed by Momizat on . Το πορτοφόλι δεν αντέχει πολλά πολλά και η οικονομική κρίση μας έκανε (ευτυχώς) να θυμηθούμε και να αγαπήσουμε ξανά την αυθεντική και άκρως οικονομική κουζίνα τ Το πορτοφόλι δεν αντέχει πολλά πολλά και η οικονομική κρίση μας έκανε (ευτυχώς) να θυμηθούμε και να αγαπήσουμε ξανά την αυθεντική και άκρως οικονομική κουζίνα τ Rating: 0

Το καλύτερο μαγειρευτό φαγητό θα το βρείτε στην Κόκκινη Σβούρα GastroPub

Το καλύτερο μαγειρευτό φαγητό θα το βρείτε στην Κόκκινη Σβούρα GastroPub

Το πορτοφόλι δεν αντέχει πολλά πολλά και η οικονομική κρίση μας έκανε (ευτυχώς) να θυμηθούμε και να αγαπήσουμε ξανά την αυθεντική και άκρως οικονομική κουζίνα της μαμάς.

H Κόκκινη Σβούρα , το αγαπημένο αυτό στέκι  είναι η κλασική προτίμηση για όσους αγαπούν το μαγειρευτό φαγητό στα Τρίκαλα . Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση μαγέρικου, που φιλοξενεί κάθε λογής ανθρώπους, ενώ το φαγητό του αποτελεί σταθερή αξία.

svoyra 2

Στην  οδό Ασκληπιού  την Κόκκινη Σβούρα GastroPub προτιμούν οι Τρικαλινοί  όλων των ηλικιών για να απολαύσουν μερικά από τα καλύτερα μαγειρευτά της πόλης.

Το ύφος του χώρου σου θυμίζει αλλοτινές εποχές, ενώ τα υπέροχα μαγειρευτά του συμπληρώνουν την εικόνα της παλιάς πόλης , που οι γειτονιές της γέμιζαν αρώματα από το τσουκάλι των σπιτιών.

svoyra 3

Ανοιχτή  όλη τη μέρα , κρατά ανέπαφη την φιλοσοφία του καλού Τρικαλινού μαγειρευτού. 

Κόκκινη Σβούρα GastroPub

Ασκληπιού 21 τηλ: 2431-551077

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή