Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ Reviewed by Momizat on . Μετά από ένα τρομακτικό συναίσθημα απόγνωσης τα τελευταία χρόνια , η συμπολίτισσα Έμυ Μιζάκη, με την επάνοδο στο προσκήνιο του Γιώργου Παπανδρέου, βρήκε πάλι το Μετά από ένα τρομακτικό συναίσθημα απόγνωσης τα τελευταία χρόνια , η συμπολίτισσα Έμυ Μιζάκη, με την επάνοδο στο προσκήνιο του Γιώργου Παπανδρέου, βρήκε πάλι το Rating: 0

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ

Μετά από ένα τρομακτικό συναίσθημα απόγνωσης τα τελευταία χρόνια , η συμπολίτισσα Έμυ Μιζάκη, με την επάνοδο στο προσκήνιο του Γιώργου Παπανδρέου, βρήκε πάλι τον παλιό καλό της εαυτό.

Κόρη του γνωστού συμπολίτη δικηγόρου Γιώργου Μιζάκη, λογικό ήταν το “μήλο να πέσει κάτω από τη μηλιά”.

Όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει πυρηνάρχης των παπανδρεϊκών στα Τρίκαλα .

Γνωρίζει τις κινήσεις του εχθρού , γνωρίζει τα Fake news και τα πληρωμένα κομματικά τρολ, όπως επίσης και τα σκυλιά που γαβγίζουν και δαγκώνουν για ένα κομμάτι ψωμί.

Πασοκ , Πασοκ, Πασοκ .

Για τους υπόλοιπους, κουράγιο λοιπόν, αδέρφια, λίγα χρόνια μείνανε μέχρι να πέσουν κι οι τελευταίοι (καραμανλικοί, μητσοτακικοί, παπανδρεϊκοί)

Σχόλια (1)

 • Δικαιόπολης

  Αξιότιμη κα Μιζάκη
  Ως Έλληνας πολίτης, λογικά και αμερόληπτα σκεπτόμενος και μη επηρεαζόμενος από το όνομα “Παπανδρέου” δεν βρίσκω κανένα λόγο όχι μόνο να ψηφίσω τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και να αποτρέψω και άλλους συμπολίτες μου να το κάνουν αυτό.
  Ο Γιώργος Παπανδρέου δοκιμάστηκε και σαν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ως Πρωθυπουργός και απέτυχε παταγωδώς.
  Τα στοιχεία και τα πειστήρια της αποτυχίας του πολλά και ποικίλα των οποίων το αρνητικό αποτύπωμα το βλέπουμε σε όλες τις πτυχές της Ελληνικής κοινωνίας.
  Θα ήθελα να σας παρακαλέσω και να σας προκαλέσω παράλληλα, να μου παραθέσετε αναλυτικά τους ουσιαστικούς λόγους για τους οποίους τόσο εγώ όσοι και οι άλλοι συμπολίτες μου να ψηφίσουμε τον Γιώργο Παπανδρέου ως ηγέτη του ΚΙΝΑΛ, ΠΑΣΟΚ .
  Αναμένω την απάντηση σας.

  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή