Το… φτυάρι του Ταμήλου Reviewed by Momizat on . Με φτυάρι στα χέρια φωτογραφήθηκε χθιες ο Μιχάλης Ταμήλος. Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες κατασκευής του νέου αυτ Με φτυάρι στα χέρια φωτογραφήθηκε χθιες ο Μιχάλης Ταμήλος. Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες κατασκευής του νέου αυτ Rating: 0

Το… φτυάρι του Ταμήλου

Με φτυάρι στα χέρια φωτογραφήθηκε χθιες ο Μιχάλης Ταμήλος. Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες κατασκευής του νέου αυτοκινητόδρομου της Ε-65 προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών. Τον κ. Ταμήλο στην αυτοψία που πραγματοποίησε, συνόδευσε στο χώρο του έργου ο εργοταξιάρχης της ΤΕΡΝΑ κ. Κιτσοκώστας, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Ταμήλο για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών που βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Στον δρόμο βρήκε και δυο εργολάβους τρικαλινους, οπότε φωτογραφήθηκε μαζί τους και να το φτυάρι. Αυτό είναι! Ταμήλος – έργα!
Ο κ. Ταμήλος δήλωσε ότι στην κατασκευή του αυτοκινητόδρομου της Ε-65, εργάζονται εκατοντάδες Τρικαλινοί , ως εργατοτεχνίτες, οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων αλλά και ως υπερεργολάβοι, με αποτέλεσμα την απασχόλησή τους σε περίοδο δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και μέσα από την οποία απασχόλησης αναδεικνύεται η ποιότητα του τοπικού εργολαβικού δυναμικού της περιοχής των Τρικάλων. Τέλος, ο κ. Ταμήλος εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την κατασκευή, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ενός νέου και υπερσύγχρονου αυτοκινητόδρομου που θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για τη Δυτική Θεσσαλίας.
Αυτό είναι! Ταμήλος – έργα!

tamilos-e651

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή