Τρίκαλα – Eπεισόδια ΜΑΤ και διαδηλωτών στην Ασκληπιού Reviewed by Momizat on . Ένταση επικράτησε  στο κέντρο της πόλης . Ομάδες διαδηλωτών επιχείρησαν να προσεγγίσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια με τα Ένταση επικράτησε  στο κέντρο της πόλης . Ομάδες διαδηλωτών επιχείρησαν να προσεγγίσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια με τα Rating: 0

Τρίκαλα – Eπεισόδια ΜΑΤ και διαδηλωτών στην Ασκληπιού

Τρίκαλα – Eπεισόδια ΜΑΤ και διαδηλωτών στην Ασκληπιού

Ένταση επικράτησε  στο κέντρο της πόλης . Ομάδες διαδηλωτών επιχείρησαν να προσεγγίσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια με τα ΜΑΤ . Τα επεισόδια σημειώθηκαν στον πεζόδρομο της  οδού Ασκληπιού ενώ προηγουμένως έσπασαν τη τζαμαρία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο . Καπνογόνα και χειροβομβίδες κρότου -λάμψης δημιούργησαν ένα απίστευτο σκηνικό έντασης . 

Σχόλια (2)

  • Προβοκατορας

    Τί εφταιγε η τζαμαρια;

    Απάντηση
  • Προλετάριος

    Με το σπάσιμο της τζαμαρίας της τράπεζας μαλλον νόμιζαν οτι χτυπάνε το κατεστημένο!!!! Άντε τώρα βρες άκρη στη χαζομάρα… Σε κανένα εργοστάσιο ή σε κανένα χώρο δουλειάς πήγαν ποτέ να ζητήσουν τίποτε απ τ’αφεντικό τους; Πήγαν ποτέ με κανένα σωματείο να κάνουν απεργία και να την περιφουρήσουν απ τα χαράματα έξω απ το εργοστάσιο κι απέναντι να έχεις πέρα απο τα ΜΑΤ και τους χρυσαυγιτες μπραβους του αφεντικού; Μάλλον είναι ζόρικο πράγμα να ξυπνάς τέτοια ωρα; Ενώ μετά τον καφέ στο Βόλο ή τη Λάρισα να πεταχτείς και στα Τρίκαλα για να σπάσεις καμιά τζαμαρία και να ξεσκουριάσεις απ το πολύ το καθισιό με παιχνιδάκι με τους μπατσους είναι πιο βολικό….

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή