Τρίκαλα – Ανοίγει τη συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές ο Σύριζα Reviewed by Momizat on . Ξεκινάει στον τοπικό Σύριζα η  συζήτηση  για τις δημοτικές εκλογές και η οποία αναμένεται να  συνεχισθεί με ιδιαίτερη ένταση το προσεχές διάστημα . Ήδη η κινητι Ξεκινάει στον τοπικό Σύριζα η  συζήτηση  για τις δημοτικές εκλογές και η οποία αναμένεται να  συνεχισθεί με ιδιαίτερη ένταση το προσεχές διάστημα . Ήδη η κινητι Rating: 0

Τρίκαλα – Ανοίγει τη συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές ο Σύριζα

Τρίκαλα – Ανοίγει τη συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές ο Σύριζα

Ξεκινάει στον τοπικό Σύριζα η  συζήτηση  για τις δημοτικές εκλογές και η οποία αναμένεται να  συνεχισθεί με ιδιαίτερη ένταση το προσεχές διάστημα .

Ήδη η κινητικότητα των τελευταίων ημερών στο θέμα αυτό ήταν έντονη και η σημερινή σύσκεψη θα γίνει παρουσία των τριών βουλευτών ,  στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης , συντονιστών των Οργανώσεων Μελών και  δημοτικών  κινήσεων  που έχουν αναφορά στον πολιτικό χώρο του Σύριζα .

Η σημερινή πρώτη συνάντηση αναμένεται να αποτελέσει το “εναρκτήριο λάκτισμα” τόσο για τις αρχές και θέσεις που θα πρέπει να έχει ο νέος συνδυασμός αλλά βέβαια και για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας την προσπάθεια αυτή.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παράταξη “Φυσάει Κόντρα” που στηρίχθηκε από τον Σύριζα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές δεν έχει καμία σχέση πλέον με το κόμμα του Σύριζα. 

Σχόλια (3)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή