Τρίκαλα – Ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή στην Όλγα Γεροβασίλη και την Μαρίνα Χρυσοβελώνη Reviewed by Momizat on . Το μόνο βέβαιο είναι ότι η διάβαση Γκαζέλο  θα μυρίζει μπαρούτι από νωρίς το πρωί την ερχόμενη Κυριακή  ημέρα τέλεσης των εγκαινίων. Η μη έλευση του υπουργού  Υ Το μόνο βέβαιο είναι ότι η διάβαση Γκαζέλο  θα μυρίζει μπαρούτι από νωρίς το πρωί την ερχόμενη Κυριακή  ημέρα τέλεσης των εγκαινίων. Η μη έλευση του υπουργού  Υ Rating: 0

Τρίκαλα – Ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή στην Όλγα Γεροβασίλη και την Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Τρίκαλα – Ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή στην Όλγα Γεροβασίλη και την Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η διάβαση Γκαζέλο  θα μυρίζει μπαρούτι από νωρίς το πρωί την ερχόμενη Κυριακή  ημέρα τέλεσης των εγκαινίων.

Η μη έλευση του υπουργού  Υπουργού Υποδομών Μεταφορών  Χρήστου Σπίρτζη , δεν μειώνει  το τοπικό πολιτικό θερμόμετρο και όπως μαθαίνουμε κόμματα , φορείς και συλλογικότητες ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή στην υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων  Μαρίνα Χρυσοβελώνη και την κυβερνητική εκπρόσωπο Ολγα Γεροβασίλη .

Ο λόγος έχει να κάνει με την  πώληση της Τραινοσε και σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται αύριο Παρασκευή . 

Ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης δεν θα παραστεί στην τελετή των εγκαινίων αφού αποφάσισε να  εγκαινιάσει μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το αεροδρόμιο της Πάρου.

Στο μεταξύ από το Σάββατο θα βρίσκεται στα Τρίκαλα  και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ Αθανάσιος Βούρδας . 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή