Τρίκαλα: Η άμεση επέμβαση των πυροσβεστών απέτρεψε πυρκαγιά σε ταβέρνα Reviewed by Momizat on . Η άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων αποσόβησε τα χειρότερα σε μία από τις πιο γνωστές περιοχές της πόλης, τα “Μανάβικα”, όταν ξέσπασε φωτι Η άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων αποσόβησε τα χειρότερα σε μία από τις πιο γνωστές περιοχές της πόλης, τα “Μανάβικα”, όταν ξέσπασε φωτι Rating: 0

Τρίκαλα: Η άμεση επέμβαση των πυροσβεστών απέτρεψε πυρκαγιά σε ταβέρνα

Τρίκαλα: Η άμεση επέμβαση των πυροσβεστών απέτρεψε πυρκαγιά σε ταβέρνα

Η άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων αποσόβησε τα χειρότερα σε μία από τις πιο γνωστές περιοχές της πόλης, τα “Μανάβικα”, όταν ξέσπασε φωτιά σε ένα από τα πολλά καταστήματα εστίασης (ταβέρνα) που λειτουργούν στο χώρο.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής δέχθηκε κλήση περίπου στις 9.30 για φωτιά στην ταβέρνα “Μεζεδοκαμώματα”, όταν από την καμινάδα της κουζίνας του καταστήματος άρχισε να βγαίνει μαύρος καπνός. Ισχυρή δύναμη του Πυροσβεστικού Σώματος, με δύο οχήματα, έδρασε γρήγορα και κατέσβησε τη φωτιά, ενώ με ειδικό υλικό (αφρός) απομονώθηκαν οι φιάλες υγραερίου του καταστήματος, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο εκρήξεων, λόγο για τον οποίο είχε αποκλειστεί η περιοχή από την πρώτη στιγμή. Η φωτιά προκάλεσε μόνον υλικές ζημιές, μικρής έκτασης, στην κουζίνα της ταβέρνας.
Φωτιά - Μανάβικα - ταβέρνα - Τρίκαλα

Αλέκος Ζαούτσος

ert,gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή