Τρίκαλα – Μόνο 541 οφειλέτες μπήκαν στη ρύθμιση για τα χρέη στον Δήμο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Μόνο ικανοποίηση δεν επικρατεί στον δήμο Τρικκαίων από την προσέλευση των πολιτών προκειμένου να ρυθμίσουν τις οφειλές τους . Τη δυνατότητα να ρυθμίσουν με ιδια Μόνο ικανοποίηση δεν επικρατεί στον δήμο Τρικκαίων από την προσέλευση των πολιτών προκειμένου να ρυθμίσουν τις οφειλές τους . Τη δυνατότητα να ρυθμίσουν με ιδια Rating: 0

Τρίκαλα – Μόνο 541 οφειλέτες μπήκαν στη ρύθμιση για τα χρέη στον Δήμο Τρικκαίων

tameio
Μόνο ικανοποίηση δεν επικρατεί στον δήμο Τρικκαίων από την προσέλευση των πολιτών προκειμένου να ρυθμίσουν τις οφειλές τους .

Τη δυνατότητα να ρυθμίσουν με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους πάσης φύσεως βεβαιωμένες οφειλές προς το Δήμο εκμεταλλεύτηκαν μόνο 541 Τρικαλινοί και αυτό είναι λογικό αφού τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας είναι τεράστια και “σφίγγουν την θηλιά” στον κόσμο.

Μέχρι σήμερα προσήλθαν στον Δήμο οι 541 οφειλέτες και προχώρησαν σε ρυθμίσεις περίπου 2.420.000 εκατομμυρίων ευρώ ενώ οι προκαταβολές που μπήκαν στο ταμείο του δήμου ανέρχονται περίπου σε 263.000 χιλ με τους περισσότερους από τους 541 πολίτες να μην πληρώνουν προκαταβολή και να προτιμούν απευθείας την πληρωμή της 1ης δόσης .

Το ποσό που απομένει να ρυθμιστεί ανέρχεται στα 2.156.000 ευρώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή