Τρίκαλα – Ο καλλιτέχνης που άφησε τους VIP για να γίνει κτηνοτρόφος στα ριζά του Κόζιακα Reviewed by Momizat on . Διατηρεί μια υπερσύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα  στα ριζά του Κόζιακα . Είναι ο Δημήτρης Καλαντζής με πολύ πλούσιο βιογραφικό σπουδών και σπουδαία καριέρα στις κα Διατηρεί μια υπερσύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα  στα ριζά του Κόζιακα . Είναι ο Δημήτρης Καλαντζής με πολύ πλούσιο βιογραφικό σπουδών και σπουδαία καριέρα στις κα Rating: 0

Τρίκαλα – Ο καλλιτέχνης που άφησε τους VIP για να γίνει κτηνοτρόφος στα ριζά του Κόζιακα

Τρίκαλα – Ο καλλιτέχνης που άφησε τους VIP για να γίνει κτηνοτρόφος στα ριζά του Κόζιακα

Διατηρεί μια υπερσύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα  στα ριζά του Κόζιακα . Είναι ο Δημήτρης Καλαντζής με πολύ πλούσιο βιογραφικό σπουδών και σπουδαία καριέρα στις καλές τέχνες .  Και το κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια, εργατικότητα  και μεράκι. 

Το ζωϊκό  κεφάλαιο είναι πρόβατα γαλακτοπαραγωγά. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, ανανεώνει συνεχώς τα ζώα  με τις πλέον παραγωγικές ράτσες που παράλληλα αντέχουν και στις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής. Έτσι καταφέρνει να έχει υψηλές αποδόσεις στην παραγωγή γάλακτος. 

Αυτόματα ηλεκτρονικά αρμεκτήρια. Συσκευές που κατά το άρμεγμα μετρούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προβάτου και τα καταχωρίζει ταυτόχρονα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή εμπλουτίζοντας το ιστορικό του ζώου. Μηχανήματα τα οποία φτιάχνουν στη στιγμή χαρμάνι ζωοτροφών και το διοχετεύουν φρέσκο – φρέσκο στα παχνιά. 

Η περιοχή μας, ο πρωτογενής τομέας και η πατρίδα μας γενικότερα έχουν ανάγκη από τέτοιες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, που πρέπει όλοι μας να επικροτούμε και να υποστηρίζουμε, ιδιαίτερα στην παρούσα φάση της μεγάλης κρίσης.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή