Τρίκαλα – Προχωρούν τα έργα στον “εσωτερικό” δακτύλιο Reviewed by Momizat on . Ολοκληρώνονται σταδιακά οι απαραίτητες εργασίες σε τμήμα του εσωτερικού δακτυλίου της πόλης των Τρικάλων. Από σήμερα ασφαλτοστρώνεται το τμήμα ανάμεσα στον κόμβ Ολοκληρώνονται σταδιακά οι απαραίτητες εργασίες σε τμήμα του εσωτερικού δακτυλίου της πόλης των Τρικάλων. Από σήμερα ασφαλτοστρώνεται το τμήμα ανάμεσα στον κόμβ Rating: 0

Τρίκαλα – Προχωρούν τα έργα στον “εσωτερικό” δακτύλιο

daxtilios

Ολοκληρώνονται σταδιακά οι απαραίτητες εργασίες σε τμήμα του εσωτερικού δακτυλίου της πόλης των Τρικάλων. Από σήμερα ασφαλτοστρώνεται το τμήμα ανάμεσα στον κόμβο της οδού Καρδίτσης με τον κόμβο Ριζαριού, προκειμένου στη συνέχεια να αρχίσουν οι πρόσθετες εργασίες (οδοσήμανση, φωτισμός, διαμόρφωση εισόδων κ.α.).
Ολόκληρο το έργο έχει τον τίτλο «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ “ΑΓΙΑΣ ΜΟΝΗΣ – ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ – ΔΕΛΤΑ ΛΑΡΙΣΗΣ” 2ο ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ Χ.Θ. 1+627,18 ΜΕΧΡΙ 3+286,16». Μόλις ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο τμήμα, θα αποτελεί έναν δρόμο αποσυμφόρησης της κυκλοφορίας στα νότια – νοτιοανατολικά της πόλης.

Αφήστε το σχόλιο σας