Τρίκαλα – Συλλαλητήριo του ΠΑΜΕ κατά των μέτρων Reviewed by Momizat on . Σε συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου ώρα 18.30 καλεί σήμερα το ΠΑΜΕ ενάντια στα βαθύτατα αντιλαϊκά μέτρα της τρίτης αξιολόγησης, όπως τονίζει. Το ΠΑΜΕ κάνει Σε συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου ώρα 18.30 καλεί σήμερα το ΠΑΜΕ ενάντια στα βαθύτατα αντιλαϊκά μέτρα της τρίτης αξιολόγησης, όπως τονίζει. Το ΠΑΜΕ κάνει Rating: 0

Τρίκαλα – Συλλαλητήριo του ΠΑΜΕ κατά των μέτρων

Τρίκαλα – Συλλαλητήριo του ΠΑΜΕ κατά των μέτρων

Σε συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου ώρα 18.30 καλεί σήμερα το ΠΑΜΕ ενάντια στα βαθύτατα αντιλαϊκά μέτρα της τρίτης αξιολόγησης, όπως τονίζει.

Το ΠΑΜΕ κάνει λόγο για νέο γύρο αντεργατικής επίθεσης, χαρακτηρίζει τη δίκαιη ανάπτυξη ανεφάρμοστη και θεωρεί ότι η χώρα εμπλέκεται σε επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Κεντρικό αίτημα της κινητοποίησης  είναι η απαγόρευση πλειστηριασμών και κατασχέσεων,  η προστασία του δικαιώματος στην απεργία, και οι αυξήσεις στους μισθούς με τον κατώτατο στα 751 ευρώ. 

Το Μέτωπο καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων, της νεολαίας, των συνταξιούχων, των λαϊκών στρωμάτων να αντιτάξουν τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και του λαού και «να συμβάλουν στην άνοδο των αγώνων για την αντεπίθεση».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή