Τρίκαλα – Σύσσωμη η ΝΔ στην κοπή πίτας με τον Άδωνι Γεωργιάδη Reviewed by Momizat on . Την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε σήμερα η ΔΗΜ.ΤΟ. της Νέας Δημοκρατίας και το Φρούριο ήταν από νωρίς κατάμεστο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία το Την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε σήμερα η ΔΗΜ.ΤΟ. της Νέας Δημοκρατίας και το Φρούριο ήταν από νωρίς κατάμεστο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία το Rating: 0

Τρίκαλα – Σύσσωμη η ΝΔ στην κοπή πίτας με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Τρίκαλα – Σύσσωμη η ΝΔ στην κοπή πίτας με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε σήμερα η ΔΗΜ.ΤΟ. της Νέας Δημοκρατίας και το Φρούριο ήταν από νωρίς κατάμεστο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του εξέφρασε την αισιοδοξία ότι, η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει όλες τις εκλογικές μάχες που έρχονται. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στο Αλέξη Τσίπρα με αιχμή το θέμα της Συμφωνίας των Σκοπίων.

Σχόλια (4)

 • Ο... μνησίκακος.

  Έχουνε σώας τάς φρένας,όσοι λένε ότι θα πάω εγώ στην ΝΔ;Άδωνις Γεωργιάδης.
  Ερώτηση:έχουνε σώας τάς φρένας,αυτοί που τον ακούν και τον χειροκροτούν συνάμα;
  Απαντήσεις 1.Έχουν, αλλά είναι μεγάλη η…κουτάλα,Άρη.
  2.Δεν έχουν.
  Υ.Γ.Η λέξις φρην,πληθ.φρένες,παράγει συνθέτως τας εξής:φρενήρης,φρενοβλαβής,φρενοπληγής,φρενόπληκτος,φρενώλης,φρενομανής,φρενίτις.Μα τι πλούσια γλώσσα έχουμε!!!Το …φχαριστιέσαι.

  Απάντηση
 • Dark Shadow

  Καλά,αυτοί δεν κόψανε πίτα στο Πανελλήνιο και μετά στο Gallery Art Hotel; Kι άλλη πίτα σήμερα; Παιδιά προσοχή μην βαρυστομαχιάσετε.

  Απάντηση
 • lelos bisterlis

  Τελικά η ΝΔ παράγει περισσότερους Γεωργιάδηδες απ΄όσους μπορούμε να καταναλώσουμε.

  Υ.Γ: Λυπάμαι αλλά με την πίτα θα μείνετε.Εξουσία δεν έχει

  Απάντηση
 • 10-1

  Θυμίζει σκορ ποδοσφαιρικού αγώνα με ομάδα άλφα κατηγορίας και τσικό η 2η φωτό: 10-1 η αναλογία ανδρών γυναικών στη ΝΔ στο…τραπέζι. “Στο τραπέζι που τα πίνω…λείπει το ποτήρι σου…”
  Ζήτω η ισότητα των δύο φίλων στη Νέα ! Δημοκρατία. Στα Τρίκαλα, φαλλοκρατία και νέα δημοκρατία πάνε μαζί ;

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή