Τρίκαλα: Το ΠΑΜΕ οργανώνεται κατά των πλειστηριασμών Reviewed by Momizat on . Σύσκεψη για την οργάνωση του αγώνα κατά των πλειστηριασμών πραγματοποίησαν σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο των Τρικάλων σωματεία που πρόσκεινται στο Πανεργατικό Α Σύσκεψη για την οργάνωση του αγώνα κατά των πλειστηριασμών πραγματοποίησαν σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο των Τρικάλων σωματεία που πρόσκεινται στο Πανεργατικό Α Rating: 0

Τρίκαλα: Το ΠΑΜΕ οργανώνεται κατά των πλειστηριασμών

Τρίκαλα: Το ΠΑΜΕ οργανώνεται κατά των πλειστηριασμών

Σύσκεψη για την οργάνωση του αγώνα κατά των πλειστηριασμών πραγματοποίησαν σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο των Τρικάλων σωματεία που πρόσκεινται στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. 

Στο πλαίσιο της χθεσινής σύσκεψης των σωματείων,  επισημάνθηκε η ανάγκη οργάνωσης του αγώνα κατά των πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές της πόλης. 

Μάλιστα, επανέλαβαν την απόφασή τους να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στις 25 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων. Τόνισαν δε ότι το βασικό είναι να βρεθεί ένας τρόπος ώστε το κίνημα να σταματήσει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή