Τσίπρας για Καμμένο: Στην πρώτη συνάντηση πίστευα ότι ήταν ένας «μπούλης» Reviewed by Momizat on . ην πρώτη του επίσκεψη ως φοιτητή στη Νίσυρο ανακάλεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας περιγράφοντας την πρώτη συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο για τον οποίο είχε, όπ ην πρώτη του επίσκεψη ως φοιτητή στη Νίσυρο ανακάλεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας περιγράφοντας την πρώτη συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο για τον οποίο είχε, όπ Rating: 0

Τσίπρας για Καμμένο: Στην πρώτη συνάντηση πίστευα ότι ήταν ένας «μπούλης»

Τσίπρας για Καμμένο: Στην πρώτη συνάντηση πίστευα ότι ήταν ένας «μπούλης»

ην πρώτη του επίσκεψη ως φοιτητή στη Νίσυρο ανακάλεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας περιγράφοντας την πρώτη συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο για τον οποίο είχε, όπως είπε, την αίσθηση ότι ήταν ένας «μπούλης» και του έκανε εντύπωση όταν στο πανηγύρι του νησιού κατάλαβε ότι ήταν ένας εξαιρετικά οικείος πολιτικός.

«Είχα ξαναέρθει στο νησί σας φοιτητής, με σκηνή και σλίπινγκ μπαγκ. Τότε συνάντησα και τον Πάνο Καμμένο για πρώτη φορά, είχα την αίσθηση ότι ο Πάνος Καμμένος ήταν ένας μπούλης και μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ένας εξαιρετικά οικείος πολιτικός» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

«Είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά και να χαίρεστε που είναι από εδώ» ανέφερε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή