Τύμπανα «πολέμου» στο Ελάφι Καλαμπάκας για το δάσος Reviewed by Momizat on . Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό Ελάφι Καλαμπάκας  και η κατάσταση είναι τεταμένη μετά την πληροφόρηση που είχαν ότι σήμερα Δευτέρα οι φερόμενοι ως διακάτο Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό Ελάφι Καλαμπάκας  και η κατάσταση είναι τεταμένη μετά την πληροφόρηση που είχαν ότι σήμερα Δευτέρα οι φερόμενοι ως διακάτο Rating: 0

Τύμπανα «πολέμου» στο Ελάφι Καλαμπάκας για το δάσος

Τύμπανα «πολέμου» στο Ελάφι Καλαμπάκας για το δάσος

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό Ελάφι Καλαμπάκας  και η κατάσταση είναι τεταμένη μετά την πληροφόρηση που είχαν ότι σήμερα Δευτέρα οι φερόμενοι ως διακάτοχοι του δάσους θα εμφανιστούν στην περιοχή για να ξυλεύσουν το δάσος . 

Χθες το απόγευμα η Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν οι κάτοικοι στην πλατεία του χωριού όπου αποφασίστηκε να μην επιτρέψουν σε κανένα να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια αμφισβητώντας το  δικαίωμα υλοτόμησης του δάσους. 

Να υπενθυμίσουμε ότι για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του δάσους οι αντιδράσεις των κατοίκων ήταν διαρκείς και μόνιμες και πολλές  φορές στο παρελθόν η κατάσταση έφτασε στα όρια των μετωπικών «συγκρούσεων» .

Από την πλευρά τους οι φερόμενοι ως διακάτοχοι του δάσους  – σύμφωνα με πληροφορίες – έχουν προσκομίσει στις αρχές όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υλοτόμηση .

Η σημερινή και οι επόμενες ημέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή