Φάρμα Μετσόβου.. Από γάλα γαϊδούρας μέχρι καλλυντικά! Reviewed by Momizat on . Η Γιώτα Τσοβίλη κρατά με περηφάνια τα νέα προϊόντα. Είναι καλλυντικά με βάση το γάλα γαϊδούρας. Καλλυντικά που παράγονται στη «Φάρμα Μετσόβου». Το 201 Η Γιώτα Τσοβίλη κρατά με περηφάνια τα νέα προϊόντα. Είναι καλλυντικά με βάση το γάλα γαϊδούρας. Καλλυντικά που παράγονται στη «Φάρμα Μετσόβου». Το 201 Rating: 0

Φάρμα Μετσόβου.. Από γάλα γαϊδούρας μέχρι καλλυντικά!

Φάρμα Μετσόβου.. Από γάλα γαϊδούρας μέχρι καλλυντικά!

Η Γιώτα Τσοβίλη κρατά με περηφάνια τα νέα προϊόντα. Είναι καλλυντικά με βάση το γάλα γαϊδούρας. Καλλυντικά που παράγονται στη «Φάρμα Μετσόβου».

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • farma metsovou1

Το 2014 ο Θανάσης Μπούγιας και η Γιώτα Τσοβίλη έκαναν την αρχή. Ένα παράτολμο εγχείρημα που δεν είχε όμοιο στη χώρα.

Δημιούργησαν την Φάρμα και το 2015 φιλοξενήθηκαν τα πρώτα τριάντα γαϊδουράκια.

Σήμερα ο αριθμός τους ξεπερνά τα 300!

Το γάλα γαϊδούρας, σε γυάλινη και ιδιαίτερα καλαίσθητη συσκευασία ταξιδεύει σε όλη την χώρα. Μάλιστα η Φάρμα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη διαθέτει το δικό της δίκτυο διανομής ενώ στην υπόλοιπη χώρα οι καταναλωτές το βρίσκουν σε επιλεγμένα καταστήματα ή μπορούν να το λάβουν μετά από παραγγελία.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • farma metsovou2

Με βάση το γάλα γαϊδούρας παράγονται ζυμαρικά ιδιαίτερης νοστιμιάς και μεγάλης θρεπτικής αξίας.

Και τελευταία προστέθηκε η σειρά των καλλυντικών. Η πρώτη παραγωγή συνέπεσε με την πρώτη καραντίνα στη χώρα. Ωστόσο η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα τα έφερε πολύ ψηλά στη ζήτηση των καταναλωτών και πλέον γίνονται ένα από τα δυνατά χαρτιά της «Φάρμας».EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • farma metsovou3

Η Φάρμα Μετσόβου είναι η μοναδική καθετοποιημένη και πιστοποιημένη μονάδα στην χώρα με το φρέσκο βιολογικό γάλα γαϊδούρας και την ανάπτυξη νέων προϊόντων που την κατατάσσει στις δυναμικά αναπτυσσόμενες της περιοχής.

epiruspost

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή