Χρήστος Μιχαλάκης : οι Δασικοί Χάρτες θα ανοίξουν μεγάλη πληγή στον Ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Την αναστολή της ανάρτησης των δασικών χαρτών  ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα οι εμπλεκόμενοι φορείς και οι πολίτες ζητά ο  Χρήστος Μιχαλάκης. Ο αντιπεριφερειά Την αναστολή της ανάρτησης των δασικών χαρτών  ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα οι εμπλεκόμενοι φορείς και οι πολίτες ζητά ο  Χρήστος Μιχαλάκης. Ο αντιπεριφερειά Rating: 0

Χρήστος Μιχαλάκης : οι Δασικοί Χάρτες θα ανοίξουν μεγάλη πληγή στον Ν. Τρικάλων

Χρήστος Μιχαλάκης : οι Δασικοί Χάρτες θα ανοίξουν μεγάλη πληγή στον Ν. Τρικάλων

Την αναστολή της ανάρτησης των δασικών χαρτών  ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα οι εμπλεκόμενοι φορείς και οι πολίτες ζητά ο  Χρήστος Μιχαλάκης.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό TRT τόνισε πως ” αν τελικά δεν κάνει πίσω η πολιτεία θα ανοίξει μια τεράστια πληγή ειδικά στον Νομό Τρικάλων” .

Ο Χρήστος Μιχαλάκης υποστήριξε ότι “υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν περιουσίες ” ενώ τόνισε ότι θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στο 35% περίπου του νομού .

Θα πρέπει – κατέληξε –  να λυθεί  το θέμα των χρήσεων γης όχι όμως με τις στρεβλώσεις που προωθούνται και η  κυβέρνηση πρέπει να επιλύσει το πρόβλημα των αγροτικών εκτάσεων για τις οποίες δεν αμφισβητείται ο αγροτικός τους χαρακτήρας και έχουν περιληφθεί στις εκτάσεις που κηρύσσονται αναδασωτέες, δίχως καμιά επιβάρυνση των αγροτών κατόχων τους.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή