Ώρες αγωνίας για τους Μεγαλοκαλυβιώτες Reviewed by Momizat on .   Οι συνεχείς βροχές των τελευταίων ημερών ανεβάζουν τις ανησυχίες μας για τα μέλλοντα. Ο Πηνειός , ο Πάμισος αλλά και άλλοι παραπόταμοι φουσκώνουν τα νερά   Οι συνεχείς βροχές των τελευταίων ημερών ανεβάζουν τις ανησυχίες μας για τα μέλλοντα. Ο Πηνειός , ο Πάμισος αλλά και άλλοι παραπόταμοι φουσκώνουν τα νερά Rating: 0

Ώρες αγωνίας για τους Μεγαλοκαλυβιώτες

00000

 

Οι συνεχείς βροχές των τελευταίων ημερών ανεβάζουν τις ανησυχίες μας για τα μέλλοντα. Ο Πηνειός , ο Πάμισος αλλά και άλλοι παραπόταμοι φουσκώνουν τα νερά τους δημιουργώντας συνθήκες αυξημένων ανησυχιών. Πάντως , παρά το γεγονός ότι τα πάντα τελούν υπό έλεγχο , εκείνος που έχει τον τελευταίο λόγο – ρόλο είναι ο καιρός.

000
Ας ελπίσουμε ότι απόψε δεν θα έχουμε έντονες βροχοπτώσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος για τα ζωντανά και τα σπαρτά. Τα Μεγάλα Καλύβια έχουν νωπές στη μνήμη τους εικόνες απο το σπάσιμο αναχώματος του Πάμισου , στην περιοχή “Αμπέλια” , εγγύς του Παλαιοχωρίου , κατα το 1985. ‘Ομως , όπως και έχει , απόψε πολλοί Μεγαλοκαλυβιώτες αλλά και φίλοι θα σπεύσουν στην γέφυρα του Πηνειού για να αφουγκραστούν το βουητό των θολών νερών του στο ξέφρενο πέρασμα τους !!
Χρήστος Παπαπολύκαρπος

00000

000000

00

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή