"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17 C
Trikala

Άσχημα νέα για τους συμβασιούχους του νοσοκομείου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατά την διάρκεια των δηλώσεών του από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων , ξεστόμισε το πικρό νέο της απόλυσης για τους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ) που απασχολούνται στην καθαριότητα, τη σίτιση και τη φύλαξη, προκειμένου να αντικατασταθούν από εργολαβικά συνεργεία.

Σε σχετική ερώτηση για τους συμβασιούχους (ΣΟΧ), ο κ. Γεωργιάδης διαφώνησε με τη λέξη απόλυση και είπε συγκεκριμένα: “Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί το ακούω συνεχώς και έχω μια ευαισθησία ιδιαίτερα σε ζητήματα λογικής. Όταν κάποιος υπογράφει μια σύμβαση ορισμένου χρόνου ξέρει ότι κάποια μέρα αυτή η σύμβαση λήγει και όταν φύγει δεν έχει απολυθεί αλλά έχει λήξει η σύμβασή του”…

Στην παρατήρηση ότι όλος αυτός ο κόσμος θα μείνει άνεργος, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως δουλειά στον τομέα της εστίασης και της φύλαξης μπορεί να βρει κανείς πάρα πολύ εύκολα, γιατί υπάρχει μεγάλο έλλειμμα στην αγορά εργασίας στον τομέα αυτόν.

Όπως καταλαβαίνετε, η πόρτα της εξόδου για τους ΣΟΧ, προφανώς και θα ισχύσει για όλα τα Νοσοκομεία στην Ελλάδα.

Όσοι και όσες είστε ΣΟΧ με απασχόληση στην καθαριότητα, τη σίτιση  [ η φύλαξη έχει δοθεί]  στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και όχι μόνο, να ξέρετε όταν λήξει η σύμβασή σας σε ποιόν τομέα να ψάξετε για δουλειά.

Δεν σας απολύει ο κ. Γεωργιάδης, απλά λήγει η σύμβασή σας και επιπλέον σας έχει και πολύ καλή πρόταση για δουλειά στο τσακ μπαμ. Αυτός είναι Υπουργός… με λογική, με προτάσεις, με ενσυναίσθηση…

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Άδωνις δεν είναι ο διορισμένος μπαμπούλας. Εκλέχθηκε μεταξύ των πρώτων σε σταυρούς. Αντί λοιπόν να του φορτώνουμε όλα αυτά, ας κοιταχτούμε λίγο στον καθρέφτη πρώτα.

  2. Ο μεγαλύτερος κωλοτουμπας στην σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου,που αναδείχθηκε κάνοντας την γλώσσα γραβάτα(
    Εκεί που έφτυνε μετά έγλυφε)
    Αλλά σ αυτόν τον τόπο μόνο έτσι πας μπροστά με αθλιότητες.Τωρα τολμά κ κούνα το δάχτυλο στους εργαζόμενους, σ αυτους που κάποτε χειροκροτουσαν σαν ήρωες στην μάχη κατά του κορονοιου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης