"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.3 C
Trikala

Έκλεψαν την παράσταση οι Τρικαλινοί γιατροί

lafarm

Σχετικά άρθρα

 Ο λόγος για την εξαιρετική παρουσία ιατρών του νοσοκομείου των κέντρων υγείας και ιδιωτών στην διημερίδα καρδιομεταβολικης ιατρικής που έλαβε χώρα στα Τρίκαλα στις 01 και 02 /03.

Οι συντονιστές της διημερίδας και καταξιωμένοι δάσκαλοι κκ.Α.Μελιδωνης, Γ.Κολοβού και Στ.Φουσας έπλεξαν το εγκώμιο των ιατρών της πόλης μας για το υψηλό επίπεδο των εργασιών και παρουσιάσεων τους αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν εργασίες μεγάλων εξειδικευμένων συνεδρίων.

Οι ιατροί που συμμετείχαν στο επιστημονικό σχολείο ήταν οι εξής: Μυλωνάς Στέφανος,  Αθανασίου -Γιαγιακου Μαρία, Βασιλειάδου Ευγενία,Βουτσελα Δορωθεα,Γιακιμωβα Βεσελα ,Γουλιαδης Πρόδρομος,Κελεπουρης Ζήσης,Κουτσονασιος Ιωάννης,Κωστιμπα Κωνσταντίνα, Λάμπρου Σταματία, Μπούρδακης Αδαμάντιος, Πλατόγιαννης Νικόλαος, Σαμπάνης Νικόλαος, Τάσιος Βάιος,Τζανακαρη Αθανασία.

Συγχαρητήρια σε όλους

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θέλω να παίξεις το βίντεο να απολαύσουμε τον Γιάννη να “διδάσκει” ιατρική ,όχι μόνο εκεί που έχει ταλέντο στο τραγούδι και τον χορό..?

  2. Δε χρειάζεται Πέτρο Λούκα…. Μπορώ να σου αποδόσω εγώ γραπτώς τα λεγόμενά του……Ανινιανιανιανιανια νια νια ινσουλίνη νιανιανιανινια νια νια διαβήτης…. ευχάριστου πουλυ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης