"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.3 C
Trikala

Ένας κυνηγός άρχοντας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Γιάννης Γεωργολόπουλος χωρίς ίχνος αλαζονείας, είναι ο καλύτερος κυνηγός στον κόσμο γιατί έχει μέσα το αρχαίο DNA, αυτό που έρχεται από την αρχαία Πέλιννα όπου βοσκούσε τα πρόβατα όταν ήταν μικρός. Θεωρεί ότι το κυνήγι σημαίνει διασκέδαση, απόλαυση, σημαίνει ευκαιρία να αναζωογονηθεί κοντά στη φύση. Επιπλέον αγαπάει βαθιά τα σκυλιά.  Όπως λέει “οι κυνηγοί αγαπούν και προστατεύουν το περιβάλλον, τη φύση, το δάσος, τα βουνά, είναι το δεύτερο σπίτι τους, γι’ αυτό και είναι οι καλύτεροι οικολόγοι”.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “οι κυνηγοί αγαπούν και προστατεύουν το περιβάλλον, τη φύση, το δάσος, τα βουνά, είναι το δεύτερο σπίτι τους, γι’ αυτό και είναι οι καλύτεροι οικολόγοι”

    Αυτό το ανέκδοτο που αναπαράγουν οι κυνηγοί πρέπει να σταματήσει. Σκοτώνουν γιατί τους ικανοποιεί, κακοποιούν την φύση όπου και να πάνε και σταδιακά μειώνουν την πανίδα της χώρας.

    Ντροπή για την σύγχρονη κοινωνία το κυνήγι και πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή όταν ωριμάσουν λίγο ακόμη οι συνθήκες.

    Ευτυχώς τα περισσότερα νέα παιδιά γυρνάνε την πλάτη σε αυτή την βαρβαρότητα.

  2. Εάν κρίνω από το παρουσιαστικό του κυνηγού, μάλλον έχει εγγόνια. Τον ερωτώ ευθέως λοιπόν. Σε αξίωσε ο Θεός για κάτι τέτοιο και εσύ κρατάς στο χέρι σου αυτό που βλέπω; Και καμαρώνεις; Και το δημοσιοποιείς; Αυτό το ανυπεράσπιστο ζωάκι, προσπαθούσε να φέρει τροφή στα μικρά στη φωλιά του, ανάμεσα σε αμέτρητους κινδύνους. Τώρα, αυτά μπορεί να πεθάνουν από την πείνα αργά και βασανιστικά, όπως πολλοί πέθαναν στο χωριό σου στην κατοχή και στον εμφύλιο. Φιλικά, πρέπει έστω και τώρα, να αναθεωρήσεις την σπουδαία έννοια του ανδρός. Τόλμα.
    Έχεις ήδη τραπεζώσει κουμπάρους και αμέτρητους φίλους, με λαγούς που περήφανα σκότωσες εσύ. Φτάνει. Πες το και στους φίλους.

  3. Mετά τον Δήμαρχο με φωτογραφίες χωρίς κράνος, ο Αντιδήμαρχος…
    Ο Δασικός Κώδικας, στις γενικές διατάξεις του περί θήρας [Νομοθετικό Διάταγμα 86/1969 – ΦΕΚ Α-7/18-1-1969], ξεκάθαρα απαγορεύει τη δημόσια έκθεση των θηραμάτων .

    • Το Νομοθετικό Διάταγμα 86/1969 – ΦΕΚ Α-7/18-1-1969 είναι χουντικής προέλευσης (όρα 1969, Παπαδόπουλος κλπ) και δεν το δέχονται οι σημερινοί δεξιοί, άρα, καθαρίζουνε την πανίδα και καμαρώνουν κιόλας.
      Σιγά μην τους βάλουν πρόστιμο (εφαρμόζοντας το νόμο) οι λοιποί δεξιοί.
      Υ.Γ. Δεξιοί, παντού δεξιοί… Κατά το: ”τρελοί, παντού τρελοί” του Κωνσταντίνου Μαρκορά (του υιού της αξέχαστης Ντένης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης