"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.3 C
Trikala

Αδιακοπη ενίσχυση και στήριξη των πλημμυροπαθών από τον Ερυθρό Σταυρό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Τοπικο Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικου Ερυθρού Σταυρου (Ε.Ε.Σ.), ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συνεχίζοντας την αδιακοπη ενίσχυση και στήριξη των πληγεντων διένειμε μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας στις Τ. Κ των Μεγάλων Καλυβίων, Φωταδας, Αγίας Κυριακής, Πατουλιας Γληνους, και Πηνειαδας, περιοχές που επλήγησαν από τις φοβερές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα, η Διοίκηση, οι εργαζόμενοι και εθελοντές του Τ. Τ. Τ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα, τροφίμων, απορρυπαντικων, ειδών προσωπικης υγιεινής κι εμφιαλωμενου νερου σε οικογένειες που υπέστησαν τεράστιες καταστροφές. Οι πληγέντες και οι τοπικές Αρχές ευχαρίστησαν θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τους εθελοντές μας που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό τους στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή συγκυρία.
Επισημαίνεται ότι περισσότεροι από 800 τόνοι ανθρωπιστικού υλικού έχουν αποσταλεί από τον Ε.Ε.Σ. στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας
Ο Ε.Ε.Σ, από την πρώτη μέρα της ανυπολόγιστης καταστροφής, έχει αποστείλει ανθρωπιστικές αποστολές σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα, έχοντας διαμοιράσει με τους ακούραστους εθελοντές (Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρείτες-Διασώστες) περισσότερους από 800 τόνους ανθρωπιστικού υλικού σε οικογένειες των οποίων τα σπίτια υπέστησαν τεράστιες καταστροφές.
Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές και τους οδηγούς μας που βρίσκονται διαρκώς στην πρώτη γραμμή της προσφοράς και θα συνεχίσει τις δράσεις ενίσχυσης έως ότου αυτό κριθεί αναγκαίο.
Τις άγιες μέρες που διανύουμε δεν ξεχνάμε ότι η δύναμή μας είναι η αλληλεγγύη και η αγάπη για τον συνάνθρωπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης