"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17 C
Trikala

Αλέξης Τσίπρας από τη Λαζαρίνα : “στο τέλος της χρονιάς το δίλημμα θα είναι αν πρέπει να μείνουμε ή να φύγουμε από τον πρωτογενή τομέα” [εικόνες]

lafarm

Σχετικά άρθρα

“Η πατρίδα μας χρειάζεται ένα νέο παραγωγικό συμβόλαιο, που θα αξιοποιεί τις δυνατότητες του τόπου μας” ανέφερε από την Λαζαρίνα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Δυτικής Θεσσαλίας.

Αν συνεχίσουμε έτσι -τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας – στο τέλος της χρονιάς το δίλημμα θα είναι “αν πρέπει να μείνουμε ή να φύγουμε από τον πρωτογενή τομεα” . Η χώρα μας δεν έχει δώσει αξία στην αγροτική παραγωγή, έχουμε μονοκαλλιέργεια τον τουρισμό τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός ενώ όπως ανέφερε “η κυβέρνηση αντιμετωπίζει αποσπασματικά χωρίς προληπτική στάση και με ανεπαρκή μέτρα τις επιπτώσεις της επιδημικης κρίσης. Δεν υπάρχει για φέτος σύμφωνο σταθερότητας και μπορούμε να ξοδέψουμε όσα χρειάζεται για να στηρίξουμε τη χώρα. Το πρόγραμμα μας Μένουμε όρθιοι προτεινει τη χρηματοδοτησης της μεσαίας επιχειρηματικότητα με μια σειρά από χρηματοδοτικά εργαλεία προτείναμε να μπουν οι συνεταιρισμοί και οι αγροκτηνοτροφικες επιχειρήσεις.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα στέκονται, πλήθος, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες


Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και υπαίθριες δραστηριότητες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης