"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.9 C
Trikala

“Αλήθειες με τη Μαρίνα” στο STAR

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εντυπωσιακή τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Κοντοτόλη στο STAR και στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Απλή, ανθρώπινη , Μαρίνα Κοντοτόλη μίλησε για τη ζωή της, την επιτυχημένη πορεία της στο γυναικείο επιχειρείν, τα βήματά της στην πολιτική σκηνή και το όραμά της για το παρόν και το μέλλον του Νομού Τρικάλων.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Μαρίνα είναι αυτοδημιούργητη ,ενώ υπάρχουν και οι υποψήφιοι που στηρίζονται στα χρήματα του μπαμπά και στην διαπλοκή του πεθερού..

    • Είναι αυτοδημιούργητη και παράδειγμα προσωπικού αγώνα, αλλά χωρίς πλάτες δε θα ήταν στο ψηφοδέλτιο, όπως δεν είναι πχ ο Μπουλογιώργος.

      • Ως Πρύτανης της Ανωτάτης Προβοκατορικής Σχολής, απονέμω επαξίως το πτυχίο στον Trikalinos. Θέμα της πτυχιακής του εργασίας: υποστήριξη στον αδικημένο …Μπούλο. Εύχομαι ολοψύχως και εις ανώτερα.
        Υ.Γ. Σε τα μας, ρε ρετάλια της δεξιάς(του Κυρίου);

  2. Η πλάκα είναι ότι κάποιοι “σύντροφοι¨ βλέποντας το μεγάλο πέρασμα και την απήχηση της Μαρίνας (πράγματι ένας κανονικός άνθρωπος που από μικρή δουλεύει και δεν περιμένει να εκλεγεί για να βρει δουλειά για να ζήσει), έχουν ανησυχήσει πολύ, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να την κόψουν, και άκουσον- άκουσον τη δικαιολογία: είναι καινούργια στο κόμμα, δεν έχει εμπειρία- λες, κι άλλοι που δεν ήξεραν τι τους γίνεται- είχαν εμπειρία, δεν ξέρει και πολλά-λες κι άλλοι ήξεραν- λες και πχ η καθηγήτρια Λινού ξέρει πολλά από τα προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ- ας πούμε για το φράγμα της Μεσοχώρας- είναι άριστη στον επαγγελματικό της στίβο, (όπως και η Μαρίνα). Κρίμα που με τέτοια μέσα πάνε να καταλάβουν το βουλευτιλίκι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης