"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.3 C
Trikala

Ανάβουν φωτιές οι εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ξεχωριστό ενδιαφέρον αποκτά η παρέμβαση [ στα σχόλια της TrikkiPress] του γνωστού συμπολίτη γιατρού Γιώργου Κλωτσοτήρα αναφορικά με τη στάση της παράταξης που εκφράζει την αντιπολίτευση στις επικείμενες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κλωτσοτήρα :

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ…ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΘΑ”ΘΕΛΑ ΝΑ’ΞΕΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ: ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ;

ΑΠ’ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ.

ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΤΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ! !

ΜΗΠΩΣ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΝΩΜΟΣΙΑ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ 15 ΜΕΛΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΤΑΡΟΚΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ” ΠΑΡΕΑΚΙ” ΚΑΙ “ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ “ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ¨ΟΙ ΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ Κ.Λ.Π., ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΤΣΙΤΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ !

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ !!

ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ.. ΝΕΟ, ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ..ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ..ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ !!

ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ Ο …ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ.!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΩΤΣΟΤΗΡΑΣ
ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΣ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ
ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα ονόματα αυτά εκφράζουν το παλιο,εκφράζουν την διαχειρηση η μάλλον την μη διαχείριση των προβλημάτων του ιατρικού κόσμου και ειδικά των νέων γιατρών από ένα “παρεάκι”,εκφράζουν την στασιμότητα και την έλλειψη συνεργασίας με το σύνολο του ιατρικού κόσμου,εκφράζουν την έλλειψη σχεδιασμού για αναβάθμιση του ρόλου και αναγνώριση προσφοράς του γιατρού,εκφράζουν το κατεστημένο που κάθε νεο και φιλόδοξο θα πρέπει να υποκύπτει στις επιθυμίες των “δυνατών”.εκφράζουν εν τέλει το χτες, αλλά με τίποτα το σήμερα και πολυ περισσότερο το αύριο..

  2. Θα περίμενα απο ενα γιατρό που υπηρέτησε τον ιατρικό σύλλογο(ΔΣ και πειθαρχικό) 35 χρόνια(!) ,να λειτουργήσει σαν ΝΕΣΤΟΡΑΣ στους κόλπους της ιατρικής κοινότητας και να μην ρίχνει καυτό νερό στον μύλο του διχασμού…

  3. Σας γνωρίζουμε κ. Κλωτσοτήρα από την “κοινωνία των κολλητών” που διαχρονικά εκφράζετε στην Τρικαλινή κοινωνία, από το πνεύμα της αδιαφάνειας που εμπεδώσατε εδώ και 20 χρόνια στον Ιατρικό Σύλλογο μετατρέποντάς τον σε “οικογενειακή επιχείρηση”!Γνωρίζουμε κ. Κλωτσοτήρα την παράταξή σας από την προσπάθεια κατασυκοφάντησης όλων των υγιών ιατρικών δυνάμεων που μάχονται με ηρωισμό δίπλα στον άρρωστο όλα αυτά τα χρόνια είτε στο Νοσοκομείο του Covid-19 είτε στον τομέα της ιδιωτικής υγείας, βαπτίζοντάς τους ψευδώς με πολιτικές ετικέτες για να κρύψετε την μεγάλη τους προσφορά και τις δικές σας ανεπάρκειες στον τομέα της Υγείας.
    – Σας γνωρίσαμε κ. Κλωτσοτήρα από την υποκρισία σας να κολλάτε στους άλλους πολιτικές ετικέτες, ενώ εσείς πολιτικολογείτε ασύστολα εις βάρος συγκεκριμένων παρατάξεων.
    – Σας γνωρίσαμε καλά κ. Κλωτσοτήρα από τις “ευτυχισμένες” φωτογραφίες σας που ανεβάζετε στα πάντα πρόθυμα τοπικά sites, είτε από τις διακοπές σας στην κάθε Μύκονο, είτε από τα ουζερί της πόλης, είτε από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες και τις ομάδες που σταθερά εκπροσωπούνται από τους “γιατρούς” των Τρικάλων, για να διαφημίσετε το μεγάλο ιατρικό σας έργο!
    – Σας γνωρίζουμε κ. Κλωτσοτήρα από την στήριξη που είχατε από οικονομικούς παράγοντες, τους οποίους κουβαλάγατε μέχρι και την ημέρα των εκλογών του Ιατρικού συλλόγου για να δείξετε στους άλλους πόσο ισχυροί είσαστε και να επηρεάσετε όσο μπορείτε βέβαια το Ιατρικό σώμα, έξω από κάθε δεοντολογία.
    – Σας γνωρίσαμε κ. Κλωτσοτήρα από την προθυμία που επέδειξε ο Ιατρικός Σύλλογος στην ανεύρεση εθελοντών τρικαλινών γιατρών, που δεν μπόρεσε τελικά να στείλει ούτε έναν, προς βοήθεια των ιατρών του Νοσοκομείου την περίοδο του Covid-19 για την στήριξη των ασθενών της κοινωνίας των Τρικάλων, όπου και δραστηριοποιείστε! Και βέβαια δεν περνάει απαρατήρητο ότι και αυτοί από τους γιατρούς του Νοσοκομείου που θα σας στηρίξουν, απέφευγαν την εμπλοκή τους στην Μονάδα Covid-19 και άφηναν τους τρικαλινούς ασθενείς από Covid στα χέρια μιας ηρωίδας Διευθύντριας και ενός μαιευτήρα γιατρού (λόγω απροθυμίας των ιατρών σχετικών ειδικοτήτων!) που δεν κατάγονταν καν από τα Τρίκαλα!
    Αλίμονο στα τρικαλινά ΜΜΕ και τους τρικαλινούς που δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα.

    Υ.Γ. Αυτά τα λίγα για την υποκρισία σας κ. Κλωτσοτήρα και εννοείται ότι δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σας, αλλά στην εικοσαετή παράταξη που διοικεί τον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων και της οποίας αναλάβατε την εκπροσώπηση της.

  4. Με κάνει εντύπωση ότι την υπεράσπιση του απελθόντος ΔΣ του ιατρικού συλλογου και κατ επέκταση και του νέου ψηφοδελτίου που αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου, έχουν αναλάβει, ένας γιατρός που θα έπρεπε να είχε συνταξιοδοτηθεί και ένας γιατρός που έχει συνταξιοδοτηθεί εδώ και πολλά χρόνια… Προφανώς αυτό είναι το Νέο που ευαγγελίζονται για τις επερχόμενες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης