"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.7 C
Trikala

Αντικαταθλιπτικά χάπια παίρνουν τρικαλινοί Συριζαιοι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν είναι βουλευτής της ΕΡΕ.  Είναι ο πρόεδρος του… “αριστερού” ΣΥΡΙΖΑ.

Κασσελάκης: «Το ΝΑΤΟ είναι μια ιερή αμυντική συμμαχία»

Αυτός ο Στέφανος Κασσελάκης δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με θέματα όπως η προεδρία και το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ, το πολυδιαφημισμένο κομμάτι της στρατιωτικής του σύντομης θητείας, οι άνετες κινήσεις του, η εξωστρέφειά του, οι δηλώσεις του, η προσωπικότητά του…

Γενικά όλο το πακέτο ¨Στέφανος Κασσελάκης¨ είναι μια έκπληξη για όλους και πολύ περισσότερο για τους Αριστερούς.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην περιοδεία του στην Κρήτη, τάχθηκε υπέρ του ΝΑΤΟ, το χαρακτήρισε ως μια ιερή αμυντική συμμαχία και υπέρ της αποστολής της φρεγάτας «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα.

Οι γνήσιοι Αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, παθαίνουν απανωτά τα εγκεφαλικά με τα όσα βλέπουν και ακούνε, αλλά δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα. Κάποιοι δήθεν κάνουν και ως απογοητευμένοι Συριζαίοι, πάνε στην Νέα Αριστερά.

Έτσι είναι ο Στέφανος, αυτά που θέλει να πει τα λέει, δεν σκέφτεται αν είναι αριστερά ή αριστερόστροφα.

Εμφανώς και δεν ασπάζεται τις ιδέες της παραδοσιακής, αντικαπιταλιστικής, ανανεωτικής, ριζοσπαστικής και όποιας Αριστεράς στην Ελλάδα, άρα δεν είναι και αριστερός, εδώ που τα λέμε και μεταξύ μας τώρα.

Έρχεται με όραμα μια καινούρια Αριστερά, κάτι άλλο, κάτι δικό του, έκπληξη κι αυτό, βασισμένο στις αμερικάνικες επιρροές του.

Δεν είχε ακούσει εκεί μακριά στην Αμερική, τα γνωστά συνθήματα ¨ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο¨ και το ¨Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι¨.

Αλλά ούτε και το κοινό που τον ακολουθεί στα σόσιαλ, που πηγαίνει να τον ακούσει ή να βγάλει μια σέλφι μαζί του ή να του σφίξει το χέρι, έχει καμία σχέση στην πλειοψηφία του με φυσιογνωμίες της Αριστεράς.

Οι περισσότεροι ακόλουθοί του δεν ξέρουν καν ποιος είναι ο Μαρξ… απλά τρελαίνονται για τον Στέφανο!!! Και είναι μεγάλο προσόν του αυτό, να ξέρετε.

Το φαινόμενο ¨Στέφανος Κασσελάκης¨ κρύβει πολλές εκπλήξεις και μπερδέματα .

Το νου σας λεβέντες!!!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ γλεντοκοπούσαν στο Τζάκι για τις εσωκομματικές κι εσείς λέτε για χάπια;
    Στο ποτό και το χορό του…Ζαλόγγου το έριξαν.

  2. όλα τα μπουμπούκια (αυτά της φωτο αλλά και λοιποί “σοβαροί”) με τον κασελάκη! Νομίζουν ότι θα τους κάνει Κυβέρνηση, κούνια που τους κούναγε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης