"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.3 C
Trikala

Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tην αποφυλάκιση του αρχηγού της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας, προκαλώντας το λαϊκό αίσθημα και τους αγώνες του λαού μας που έχει καταδικάσει αμετάκλητα τα φασιστοειδή.

Η απόφαση – πρόκληση πάρθηκε παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος εισηγήθηκε στο δικαστικό συμβούλιο την παραμονή στη φυλακή του Ν. Μιχαλολιάκου, θεωρώντας πως δεν έχει υπάρξει μεταμέλεια και ηθική βελτίωση του αρχηγού των ναζί δολοφόνων. Παρέθεσε, μάλιστα, εκτεταμένη αρθρογραφία με την οποία εμφανίζεται αμετανόητος.

Ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει συμπληρώνει τα 3/5 της ποινής των 13 ετών που του επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Η αποφυλάκιση του επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πως μόνο ο οργανωμένος λαός και το κίνημα του μπορούν να τσακίσουν το φασιστικό τέρας, που αποτελεί σάρκα από την σάρκα του συστήματος, με παρακλάδια και «άκρες» στον κρατικό μηχανισμό. 

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών περιορίστηκε να του επιβάλει τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από την Αττική, της εμφάνισης στο ΑΤ του τόπου διαμονής του μια φορά τον μήνα και της μη συναναστροφής με συγκατηγορουμένους του.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου αποφασίστηκε με την ευνοϊκότερη ποινική νομοθεσία που ίσχυε το 2018 και 2019, ενώ με τις μετέπειτα τροποποιήσεις μετά το 2021 , όπως επισημαίνουν νομικοί και δικαστικοί κύκλοι, δεν θα είχε δικαίωμα να ζητήσει να αποφυλακιστεί με όρους.

    • Μας τα ξαναέγραψες και για το Μάτι αυτά ΣΧΟΛΙΟ. Πάντα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, μόνο που εδώ το αφήνεις (εντέχνως) να εννοηθεί. Εύγε.
      Όπερ έδει δείξαι: ΣΥΡΙΖΑ, το κέντρο της Γης.
      ΥΓ. Βγάλτε και άλλους φασίστες έξω, για να πάρετε τα ψηφαλάκια…

    • Μερικοί αφελείς σχολιαστές, νόμιζαν ότι το φασίστα τον είχαν στη μπουζού. Όλοι αυτοί οι δειλοί, σαν τον Παττακό για παράδειγμα, μόλις πάνε μέσα αρρωσταίνουν και τους βάζουν σε διάφορα κέντρα τάχα αποκατάστασης. Ας φωνάζουν οι εισαγγελείς, οι διαταγές είναι άνωθεν.

  2. Η εφεδρεία της αστικής τάξης είναι πάντα ο φασισμός!
    Τους θέλουν έξω,όπως τα μαντροσκυλα τ’αφεντικα,να φυλάνε τα “κεκτημενα” τους!!

  3. ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ….ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ…ΒΙΑ…ΡΕΜΟΥΛΕΣ…ΒΙΑΣΜΟΙ..ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ…ΑΝΕΧΕΙΑ…ΠΕΙΝΑ…ΑΝΑΣΦΆΛΕΙΑ….ΑΛΛΛ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ..ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΈΠΤΗ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΌΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΓΙΑΤΊ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΝΆΕΙ..

  4. Ο κύριος ΒΑΣΊΛΗΣ είναι φανερά επηρεασμένος από τον Αριστοτέλη και τον Πλάτωνα. Απόδειξη, το ότι χρησιμοποιεί τη γραφή τους, με κεφαλαία γράμματα. Μάλιστα, τους βάζει και τόνους. Αυτό καταργήθηκε στην πράξη, περίπου το 900 μ.Χ.
    Καλό πέρασμα, πεσάχ, πάσχ΄α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης