"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.3 C
Trikala

Από πολιτικό γραφείο των Τρικάλων τηλεφώνησαν …. για να πουν χρόνια πολλά σε συμπολίτη που έφυγε από τη ζωή πριν 1 χρόνο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τραγικό. Από πολιτικό γραφείο των Τρικάλων , ανήμερα του Πάσχα, τηλεφώνησαν στη σύζυγο συμπολίτη, ο οποίος έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο πριν από 1 χρόνο περίπου και τον ζήτησαν για να του ευχηθούν χρόνια πολλά λόγω της ονομαστικής του εορτής. Τι στο καλό , δεν έχουν τηλεφωνική ατζέντα; Μάλλον παίρνουν τους τηλεφωνικούς καταλόγους και τηλεφωνούν σε όποιον γιορτάζει.

Ιδου ο διάλογος :

Καλημέρα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο και θέλω να μιλήσω στον κ….

– Τι θα θέλατε;

– Εκ μέρους του …… θέλουμε να ευχηθούμε χρόνια πολλά

Μα καλά, δεν ξέρει ο …… ότι εδώ και 7 μήνες δεν είναι στην ζωή; Τι να σας πω παιδάκι μου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το μόνο που σκέπτονται είναι οι ψήφοι. Μακάβριο αυτό που έγινε…και είναι σίγουρο ότι το “συλλυπητήρια, δεν το γνωρίζαμε” το είπαν απλώς για να το πουν, ενώ το μόνο που σκέπτονται τώρα είναι ότι έχει χαθεί μία ψήφος. Ενδεχομένως να ήταν φανατικός της κυβέρνησης και να συνέβαλλε κάθε φορά στην επικράτηση της παράταξης που αποτελεί “πυλώνα ανάπτυξης και σταθερότητος” – όπως ακούμε κάθε φορά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο (ο οποίος έχει φάτσα σαν πρωταγωνιστές ταινιών τρόμου) και άλλους της κυβέρνησης να λένε – , αν και μπορεί να ήταν ψηφοφόρος του κωλοτούμπα Πινόκιο…Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι στα πολιτικά γραφεία είναι μαζεμένη όλη η μούργα και τα καθιζήματα, όπως και οι νεροκουβαλητές στο ΚΥΝΟ-βούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης