"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

34.8 C
Trikala

Από τα 20άρια στα… χιόνια το Σαββατοκύριακο-χιόνια και στα πεδινά της Θεσσαλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ισχυρή μεταβολή του καιρού τις επόμενες μέρες στη χώρα μας, όπου οι υψηλές, για την εποχή θερμοκρασίες αναμένεται από το Σαββατοκύριακο να μας εγκαταλείψουν και πάλι για να δώσουν τη θέση τους στο τσουχτερό κρύο σε συνδυασμό με χιόνια και ισχυρούς ανέμους. Η πρόβλεψη είναι και για χιονοπτώσεις ή χιονόνερο ακόμη και στα πεδινά της Θεσσαλίας προς την Κυριακή

Σε μεταβολή της θερμοκρασίας που πρόκειται να φέρει κύμα ψύχους αναφέρεται με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρής Κολυδάς. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η μεταβολή της θερμοκρασίας θα κυμαίνεται αρχικά κατά 6 περίπου βαθμούς πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Το Σάββατο θα έχουμε πτώση στα βόρεια, ενώ στα κεντρικά και τα νότια θα διατηρηθεί υψηλή. Την Κυριακή θα σημειώσει αισθητή πτώση από βορρά προς νότο.

Όπως αναφέρει ο κ. Κολυδάς,  χιονοπτώσεις αναμένουμε από το απόγευμα του Σαββάτου, στα βόρεια ηπειρωτικά, σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Την Κυριακή, στα λευκά θα ντυθούν τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, συγκεκριμένα οι ορεινές και ημιορεινές περιοχές, ενώ βαθμιαία και στα ορεινά της Πελοποννήσου, της Εύβοιας και της δυτικής Κρήτης. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και στα βορειοανατολικά θα σταματήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης