"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.5 C
Trikala

Αχ Λάππα Λάππα ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την απόφαση του να μη θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΟΔΕ κοινοποίησε δημόσια ο Μιχαλης Λάππας .

Λίγο οι αντιδράσεις , λίγο η στάση του δημάρχου , λίγο η επίθεση που δέχθηκε απο ¨συντρόφους” δεξιούς … ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είπε “απελθέτω απ΄εμού το ποτήριον τούτο”.

Κατάλαβε το μάταιον του πράγματος και είπε να μη χαλάσει τη χαρά στους νεοδημοκράτες.

Πρόεδρε δεν έχασες και τίποτα , όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο θα γίνονται εκλογές  και δεν θα ασχολείται κανείς.

Και με τις εκλογές της ΝΟΔΕ πέντε – δέκα ασχολούνται . 

Zήτω !! 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν εκανε τιποτα απολύτως για την τοπική ΝΔ. Ολα τα κανει για προσωπική προβολή αφού τον διακρίνει η έλλειψη γνώσης σε παρα πολλα θέματα. Ηταν ο κύριος «δε ξερω» της ΝΟΔΕ, ο κύριος «είμαι καινούργιος, δεν ήξερα» κι έκανε συνεχώς φάουλ η έτρωγε κόκκινες κάρτες οπως με το περιστατικό στο πνευματικό κέντρο με τον Σκουρλέτη. Ειναι γεννημένος να εκτελεί εντολές άλλων, ειναι για νουμερο 2 και κάτω, 3,4,5…Η καλυτερα νουμερο σαν τον Ζορό του βορρά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη..

  2. Ο δήθεν εθελοντισμός που δημιούργησε ήταν απλά και μονο επικοινωνιακός για να υπάρχει κι αυτό το παρακλάδι κάτω απ την ομπρέλα Παπαστεργίου για να τον προβάλει υπερβολικά ο Δημαρχος αφού είχαν συμφωνήσει ότι θα τον κάνει Πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου. Ευτυχώς που υπάρχει η δυνατότητα για μια ανασκόπηση και βλέπουμε τι έχει προηγηθεί υπόγεια σε συμφωνίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης