"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.4 C
Trikala

Βάζει «φωτιά» … το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα – φοβερός εσωκομματικός υπόγειος πόλεμος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με αντικαταθλιπτικά χάπια ….. είναι όλη μέρα όλοι στα τοπικά πολιτικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και μέσα στη μαυρίλα .

Στο τραπέζι πέφτουν από σήμερα Πέμπτη τα ονόματα των εν δυνάμει υποψηφίων βουλευτών στα Τρίκαλα με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο για το ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί του Κυριάκου.

Με τους ενδιαφερόμενους να αγγίζουν τον αριθμό 15 , αξιομνημόνευτα είναι τα εξής :

Κορίνα Λιουτα και Θανάσης Λιούτας έχουν το ίδιο επίθετο χωρίς να έχουν ουδεμία συγγενική σχέση . Τα σαΐνια …. της ΝΔ προβληματίζει το ίδιο επίθετο , στο ίδιο ψηφοδέλτιο.

Ηλίας Βλαχογιάννης και Ηλίας Τσιαούσης [θείος και ανιψιός από αδερφή ] , πόλεμος Βλαχογιαννάκηδων και Τσιαουσάκηδων αποκλείεται , πρόκειται για οικογένεια αγαπημένη.

Και τέλος , Βασίλης Αναγνωστόπουλος και Χρήστος Λιάπης ορμώμενοι εκ Καλαμπάκας και οι δύο , αν επιλεγούν και οι δύο θα μείνει ακάλυπτη κάποια άλλη περιοχή.

Το ενδιαφέρον για την ένταξη στη «γαλάζια λίστα» είναι μεγάλο , ίσως το μεγαλύτερο των τελευταίων είκοσι χρόνων .

Ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους ο Μικέλης Χατζηγάκης  , ο  Βασίλης Αναγνωστόπουλος , η Κορίνα Λιούτα , η Κατερίνα Παπακώστα ,  η  Χρυσάνθη Δαλκαφούκη . Το «πάρτι» των εν δυνάμει υποψηφίων στη Νεα Δημοκρατία συνεχίζεται με τους Ηλία Τσιαούση , Χρήστο Λιάπη και Απόστολο Κολίτσα . Τέλος , στη ΝΔ  επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον τους οι συμμετέχοντες στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο : Kώστας Σκρέκας , Ηλίας Βλαχογιάννης , Θανάσης Λιούτας και Μιχάλης Ταμήλος .

Παρά το γεγονός ότι οι εν δυνάμει υποψήφιοι εμφανίζονται με χαμόγελα , η αλήθεια είναι πως έχει ξεσπάσει ένας φοβερός εσωκομματικός υπόγειος πόλεμος .

Μανία και αυτή , μόνο και μόνο για να μπουν στη βουλή και να εφαρμόσουν αυτοί το μνημόνιο .

Τι θα τους πειράξει;

Θα προδώσουν τις ιδέες τους;

Ποιες ιδέες τους;

Και να σκεφτεί κάποιος ότι στις προηγούμενες εκλογές η τοπική Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε με ψηφοδέλτιο στο οποίο δεν ήταν καλυμμένες όλες οι θέσεις.

Καλή τύχη σε όλους ,

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν πιστευω να μυριστηκαν κουταλα και ξαναβγηκαν στο κουρμπετι? Μπα η ιδεα μου θα ειναι! Ειναι σιγουρο οτι σκοτωνονται για το ποιος θα πρωτοσωσει τη χωρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης