"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

31.2 C
Trikala

“ΒΑΜΠΟΥΛΑΣ” στην κεντρική πλατεία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πριν από 11 χρόνια…κάναμε εγκαίνια στο κατάστημα μας στην οδό Ηρώων Αλβανικού Μετώπου 40 μ2 περίπου…Ύστερα από την έναρξη και λειτουργία του δεύτερου καταστήματος στην πλατεια ΟΣΕ τον περασμένο Οκτωβρίου σήμερα έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω ότι μεταμερθήκαμε στο νέο κατάστημά μας 130 μ2 που βρίσκεται στην 21η Αυγούστου & Γλάδστωνος στην κεντρική πλατεια Τρικάλων .
Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎ToKeл 13000.230 oa nOлOи CAPMA w 12 کزمر loading... Almost ready @elakre_meatworks meatworks @elakre_ ONFIRE! 21ης Αυγούστου & Γλάδστωνος γωνία Κεντρική [εντρικήτλατεία) πλατεία)‎"‎
Ανανεωμένοι στο καινούργιο μας κατάστημα με νέες ιδέες, νέα προϊόντα, νέο ξεκίνημα…
Ευχαριστούμε για την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια!
Σας ευχαριστώ ολους για τη στήριξη σας…
Ευχαριστώ όλους για την προτίμηση στην εταιρεία μας ,ευχή μας είναι να είμαστε πάντα αντάξιοι των προσδοκιών σας, συνεχίζουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε δίνοντας βάση στην ποιότητα και στην άμεση εξυπηρέτηση .
Σκοπός είναι να βρισκόμαστε σε ενα κεντρικό σημείο , εύκολα προσβάσιμο,αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσουμε τη θέση μας κοντά στην λαϊκή αγορά αλλά και στην καρδιά της πόλης στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων .
Τηλέφωνα επικοινωνίας όπως και emails,καθώς και οι ιστοσελίδες μας και οι σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα παραμένουν ίδια και ανοικτά για την επικοινωνία μας.
Μπορούμε να σας εξυπηρετούμε στο νέο μας κατάστημα με εντυπωσιακό concept, ένα κατάστημα κόσμημα ,  διαθέτει δε και αυτόματο πωλητή κρεάτων συσκευασμένα σε σκαφάκια για να μην σας λείψουν τα καλούδια μας τις Κυριακές και τις αργίες πρωτοποριακό για τα Ελληνικά Δεδομένα .
Xρήστος Βαμπούλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης